Thomas Vinterberg & Thomas Bo Larsen TALK
16 maj
Kl. 20:00

Thomas Vinterberg & Thomas Bo Larsen TALK

mandag, 16. maj 2022 - 20:00 - 22:00

To af Danmarks helt store filmpersonligheder mødes til en samtale om film, deres karrierer og tætte samarbejde gennem tiden – senest med Druk, der modtog en Oscar for Bedste Internationale Film. Sammen med aftenens vært, filmanmelder og -journalist Ann Lind Andersen, tager Thomas Vinterberg og Thomas Bo Larsen dig med bag filmlærredet, tæt på deres venskab og syn på hinanden og selvfølgelig også ind i det filmunivers, der har præget dem begge.

Thomas Vinterberg & Thomas Bo Larsen TALK

Et fast makkerpar

Thomas Vinterberg og Thomas Bo Larsen har fulgtes ad siden Vinterbergs afgangsfilm ’Sidste omgang’, som han dimitterede med fra Den Danske Filmskole i 1993. Siden har de dannet succesfuldt makkerpar som henholdsvis instruktør, manuskriptforfatter og skuespiller i markante filmsuccesser som ‘De største helte’, ‘Festen’, ‘Jagten’ og jo altså senest oscarvinderen ‘Druk’.

De har privat og professionelt været tæt på hinanden i snart 30 år og deler nu en aften med dig i venskabets og filmens tegn. Der vil være masser af gode anekdoter, alvor, sjov og selvfølgelig filmnørderi for enhver fan eller filmelsker.

 

Eventet starter klokken:

20:00

Eventet slutter klokken:

22:00

Nummererede siddepladser

Ja

Kommende koncerter & events