Svanesøen – Den Russiske National Ballet
05 mar
Kl. 19:30

Svanesøen – Den Russiske National Ballet

lørdag, 5. marts 2022 - 19:30 - 21:30

Den Russiske Nationalballet opfører SVANESØEN

Gå det nye år i møde med en helt særlig oplevelse i kalenderen, når Den Russiske Nationalballet opfører Svanesøen her i ODEON. Det bliver en oplevelse udover det almindelige, når 30 af Ruslands absolut bedste dansere indtager scenen og fremfører den verdensberømte ballet af Peter Tjajkovskij.

KØB BILLETTER HOS TICKETMASTER

Svanesøen – Den Russiske National Ballet

30 dansere fra Den Russiske Nationalballet kan opleves i Danmark 2021 og danner rammen om den historiske russiske ballet, »Svanesøen« – en ballet, der efter 143 år fortsat er lige så populær, hvor Peter Tjajkovskij skrev »Svanesøen« i 1877, og komponistens toner og tanker bag opførelsen af balletten er bevaret.

Bag kompagniet står tidligere Bolshoi-danser Sergei Radchenko sammen med Elena Radchenko, som er solist fra både Bolshoi og Kirov Balletten, hvor denne opsætning af Svanesøen oprindeligt stammer fra. Rollen som Odette danses af Liudmilla Titova, der er uddannet solodanser fra Bolsjoj Balletten.

Stykket fik flotte anmeldelser, senest »Svanesøen« turnerede i landet i år og med et begejstret publikum der gav stående applaus, så publikum kan se frem til at opleve en medrivende ballet i en flot ny opsætning med dygtige dansere.

Den russiske stjernesolist, Liudmila Titova, der har været solodanser på de store ballet forestillinger i hele Europa, kan opleves opleves som Odette/Odile – den sorte og hvide svane. Hun er uddannet fra Bolshoi Ballet Academy, og har siden 2010 været balletmester og solodanserinde hos Den Russiske Nationalballet.

 

Eventet starter klokken:

19:30

Eventet slutter klokken:

21:30

Dørene åbnes ca. klokken:

18:30

Nummererede siddepladser

Ja

Kørestolspladser via:

Inkl. ledsagerbillet. Sælges via Ticketmaster på tlf. 3848 1630

Kommende koncerter & events