Stig Rossen Julekoncert 2021
05 dec
Kl. 15:00

Stig Rossen Julekoncert 2021

søndag, 5. december 2021 - 15:00 - 16:30

Efter et år hvor få ting har været helt, som de plejer, har vi ekstra meget brug for traditioner, der samler og forener os.
For mange er Stig Rossens årlige julekoncert netop en tradition af den slags, når familie og venner samles til lyden af jul og nærvær.

Stig Rossen Julekoncert 2021

Sneen daler foran vinduerne på bagtæppets storskærme, imens nogle af de bedste sange fra både det danske og det internationale julerepertoire vækkes til live. Det er velkendte sange, vi ikke vil undvære, såvel som musikalske perler, vi måske havde glemt, at vi elskede. Med sig på scenen har Stig Rossen som altid sine fire fremragende korsangere samt de seksbåde veloplagte og velspillende musikere under kapelmester Thomas Jaques kyndige ledelse.

Sammen når Stig og det store julehold ud i alle salens hjørner, når julestemningen breder sig fra den hyggelige scenemed smukt pyntede juletræer, tændte lanterner, den knitrende pejs og lænestolen, hvorfra Stig læser årets julehistorie højt. Årets Julekoncert 2021 er den 27. i rækken af Stigs landsdækkende juleturnéer; et traditionsrigt fællesskab og indbegrebet af nærvær, hygge og musikalitet.
Glæd dig!

Fremragende gæstesolist

Stig Rossen har som altid valgt en dygtig gæstesolist til årets julekoncert. I år er det Johanne Milland, der har fornøjelsen af at stå ved Stigs side.

Johanne Milland er uddannet fra Musicalakademiet i Fredericia. Hun har blandt andet været med i  Spillemand på en tagrygDen Skaldede Frisør – The Musical og Leonora Christina.

Hun er højaktuel i musicalsuccesen Atlantis, hvor Stig spiller hærføreren Jabbadoor og Johanne giver liv og stemme til den kvindelige hovedrolle, prinsesse Adalena. Ved dette års julekoncert kan I med andre ord se frem til at opleve en usædvanligt talentfuld gæstesolist, en eminent sangerinde, som også mestrer skuespillets kunst.

Eventet starter klokken:

15:00

Eventet slutter klokken:

16:30

Dørene åbnes ca. klokken:

14:00

Nummererede siddepladser

Ja

Kørestolspladser via:

Inkl. ledsagerbillet. Sælges via Ticketmaster på tlf. 70 15 65 65

Kommende koncerter & events