Snedronningen
22 dec
23 dec
2021 Kl. 19:30

Snedronningen

onsdag, 22. december 2021 - 19:30

Oplev Susse Wold læse H.C. Andersens fantastisk eventyr Snedronningen om hjertets sejr over forstandens hovmod, når Snedronningen spiller i Teatersalen i ODEON til december.

Snedronningen

Oplæsning med Susse Wold

Oplev Susse Wold læse H.C. Andersens fantastisk eventyr Snedronningen om hjertets sejr over forstandens hovmod. I dette hjertekvad rejser pigen Gerda gennem et enestående univers af landskaber og tider for at finde sin forsvundne legekammerat, Kay. Kay har nemlig fået en glassplint fra Snedronningens spejl i øjet og forblændet og kold i hjertet drager han til Snedronningens palads. Men heldigvis opgiver Gerda ikke sin ven.

I eventyret, som i livet, står vi hver dag overfor valget mellem at følge vores hjerte eller den kolde forstand. Mange af os er ligesom lille Kay blevet forført af alle de ting, vi skal nå at lære og nå at se. Måske har den seneste tid fået vores øjne op for
nogle af de gode ting, som vi i vores travlhed har overset. Måske har vi fundet den splint, som har forhindret os i at mærke nærvær og kærlighed.

Spilletider

  • Spiller fra den 22. december til og med den 23. december 2021
  • Varighed på forestillingen er på cirka 1 time og 15 minutter

 

Læs mere og bestil billetter på Odense Teaters hjemmeside

Se også alle arrangementer i ODEONs kalender her

Eventet starter klokken:

19:30

Eventet slutter klokken:

20:45

Nummererede siddepladser

Ja

Kørestolspladser via:

Ja

Kommende koncerter & events