Skønheden og Udyret
16 dec 2019
15 feb 2020

Skønheden og Udyret

mandag, 16. december 2019 - 18:00
Skønheden og Udyret

OBS. Odense Teater oplyser at alle forestillinger i uge 50 er aflyst pga. sygdom.

En legesyg, farverig og musikalsk familieforestilling om, at man ikke skal skue Udyret på hårene og Skønheden på skønheden.

Tænk at kalde sit barn Skønheden, fnyser Skønheden og fortsætter: Jeg er også god til at svømme, men der er da ingen, der kalder mig Makrelle, vel?

Skønhedens far har vakt Udyrets vrede, fordi han har stjålet en smuk rose i Udyrets have. Som bod for sin fars ugerning må Skønheden flytte ind hos det skræmmende Udyr på slottet. Men da både Skønheden og Udyret føler sig spærret inde i deres ydre, så viser det sig, at det umage par har mere tilfælles, end man skulle tro ved første øjekast. Sammen viser de os, at kærligheden kan overkomme selv de største forhindringer og brage gennem selv det værste selvhad.

Skønheden og Udyret er en sjov og forunderlig teaterversion af det klassiske folkeeventyr, som også Disneys kendte film er baseret på. Men med denne teaterversion går historien nye og tankevækkende steder hen. Som historiens veloplagte og gakkede fortællere møder vi den frække fe, Hr. Pink, hans rampelyshungrende assistent, Cecile, den mystiske tankelæsermaskine og det fortryllede orkester af insekter.

 

Familieforestilling (anbefales til børn fra ca. 6 år)

Mere om teaterstykket her.

Eventet starter klokken:

18:00

Eventet slutter klokken:

20:00

Dørene åbnes ca. klokken:

17:30

Nummererede siddepladser

Ja

Kommende koncerter & events