Lyset over Skagen – Ekstra show
06 okt

Lyset over Skagen – Ekstra show

søndag, 6. oktober 2019 - 20:00 - 22:00

LYSET OVER SKAGEN – Ekstra show

Musicalen om de kendte malere

Et henrykt tusindtal af tilskuere jubler sammen med en begejstret presse, da Skagensmalermusicalen, LYSET OVER SKAGEN har premiere. Blandt de både 5-og 6-stjernede anmeldelser ved førsteopførelsen i 2007 var Ekstra Bladet og BT, mens Jyllandsposten udråbte forestillingen til at være “den bedste, nye danske musical i mange, mange år”.

Der er meget at glæde sig til i denne sommerdrøm af en musical, som er set af 60.000oOg det bliver også ganske spektakulært, når stærke scener med mange af vore bedste musicalstjerner herhjemme udspiller sig i mesterinstruktøren Daniel Bohrs livgivende iscenesættelse. Malerægteparret Krøyer spilles af Silke Biranell (Marie Krøyer) og Tomas Ambt Kofod (P.S. Krøyer). De støtter sig i nogen grad til “konkurrenterne”, Anna og Michael Ancher, der dækkes af Nicoline Siff Møller og Jesper Lundgaard.

I en folklore-agtig ramme skildres skildres fisker- og kunstnerlivet på toppen af Danmark ved forrige århundredeskifte. Malerægteparret Krøyer, døjer begge med sindssygdom, og lader deres vanskelige gemytter folde sig ud i fuldt flor. Det handler ikke kun om indre dæmoner, men også ydre trusler. Et trekantdrama udspiller sig. Dramatikken opstår, da Marie Krøyer under en udlandsrejse til Italien, forelsker sig i den unge, svenske komponist, Hugo Alfven, som af nogle regnes for en charlatan. Han spilles af den kendte skuespiller og operasanger, Joachim Knop, der har adskillige underholdende film og musicals bag sig, blandt andet Kærlighed ved første Hik, Anja & Victor filmene, Min Søsters børn. mfl.

I en særlig gæsterolle ses Linje 3 fænomenet Anders Bircow, der giver den både som nordjysk fiskeskipper og syditaliensk kok og hotelejer. I den rolle kommer han til indirekte at stå fadder til den ny alliance mellem Marie og Hugo. Men P.S. Krøyer tager kampen op, og finder strategiske veje til at imødegå truslen fra den fremmede svensker.

Lyset over Skagen – Ekstra show

Eventet starter klokken:

20:00

Eventet slutter klokken:

22:00

Dørene åbnes ca. klokken:

18:30

Nummererede siddepladser

Ja

Kørestolspladser via:

Kørestolsplads er inklusiv ledsager og sælges via Ticketmaster Servicecenter på tlf: 7015 6565.

Kommende koncerter & events