Russisk Kavalkade
03 feb
Kl. 19:30

Russisk Kavalkade

torsdag, 3. februar 2022 - 19:30 - 21:15

Et regulært russisk pragtprogram indleder Mind the Music II-pakken, hvor den evige musikalske gavtyv, Igor Stravinskij, vender sin romantiske kind til Rachmaninovs store ungdomssymfoni – en fantastisk og muskuløs symfoni, der, trods sin genialitet, med sin katastrofale uropførelse kastede den stakkels komponist ud i en lang alkoholdepression, som først blev forløst tre år senere ved hjælp af intensiv hypnoseterapi. Tjajkovskij indleder på lettere tråd med de charmerende og ultravirtuose variationer for cello og orkester i Mozart-størrelse.

Russisk Kavalkade

Om koncerten

Dirigent: Yi-Chen Lin
Solist: Jonathan Algot Swensen, cello

I. Stravinskij: Feens Kys, divertimento
P. Tjajkovskij: Rokoko-variationer for cello og orkester
S. Rachmaninov: Symfoni nr. 1

  • Koncerten varer cirka 1 time og 45 min. inkl. pause.

Læs mere og bestil billetter på odensesymfoni.dk

Se også alle arrangementer i ODEONs kalender her

 

Om Odense Symfoniorkester

Odense Symfoniorkester – et af Danmarks fem landsdelsorkestre – blev grundlagt i 1946, men dets rødder går helt tilbage til omkring år 1800. Fra at være et teaterorkester, som også spillede symfonisk musik, fremstår orkestret i dag som et moderne symfoniorkester med et højt aktivitetsniveau og under stadig udvikling.

Orkestret har hjemme i Odense Koncerthus, som blev indviet i 1982. Hovedparten af orkestrets koncerter finder sted i Carl Nielsen Salen, en koncertsal med en fremragende akustik, plads til 1.212 mennesker samt udstyret med et 46-stemmer stort orgel bygget af et af verdens førende orgelbyggerier, Marcussen & Søn.

Eventet starter klokken:

19:30

Eventet slutter klokken:

21:15

Nummererede siddepladser

Ja

Kommende koncerter & events