Procol Harum
27 okt

Procol Harum

lørdag, 27. oktober 2018 - 21:00 -

Verdenshittet ”A whiter shade of pale” fra 1967 er en af rockhistoriens absolutte klassikere. Den – og mange, mange andre kæmpehits – kan du opleve den 27. oktober 2018 i ODEON, når legenderne fra Procol Harum gæster Odense og den store sal i ODEON.

Procol Harum var – og er – kendt og elsket for sin helt unikke sound, som kombinerer symfonisk rock med en helt basal og jordnær fornemmelse for soul og rhytm ’n blues.

Bandet er inspireret af klassisk musik og psykedelisk rock som tilsættes mørke, ofte dystre og filosofiske tekster, som gennem alle årene er skrevet af sanger og pianist Gary Brooker samt tekstforfatter Keith Reid. Deres stilskabende musik har været med til at inspirere bands som Pink Floyd, The Grateful Dead og Electric Light Orchestra.

Bandet er stadig suverænt anført af den 72-årige sanger og komponist Gary Brooker, hvis stemme stadig besidder en varme, fylde, dynamik og glød, der kun kan imponere.

Så selvom den engang så gnistrende mørke hårpragt er blevet forvandlet til en værdig hvid høvdingemanke, så kan du roligt forvente en storladen og skarp aften fyldt med nostalgi og moderne svaj, spækket med gamle klassikere som ”A Salty Dog”, ”Homburg” og ”Conquistador” og de nyere ” ”I Told On You”, ”Business Man” og ”Neighbour” fra albummet ”Novum”.  Med andre ord, glæd dig til en stor aften i de fantastiske rammer på ODEON.

Rigtig god fornøjelse!

Procol Harum

Eventet starter klokken:

21:00

Nummererede siddepladser

Ja

Kørestolspladser via:

Ja

Kommende koncerter & events

Business Bar – Netværk, musik & fredagsbar

ODEON

Køb billetter

ODEONs Rytmiske Kor

Byens Scene

Køb billetter

Elvis The Musical

ODEON Store Sal

Køb billetter

Koncertmenu – Elvis the Musical

Restaurant Schiøtz

Køb billetter

Tina Dickow

ODEON Store Sal

Køb billetter

Morten Albæk – Ét liv. Én tid. Ét menneske – UDSOLGT

Carl Nielsen Salen

Køb billetter