ODEONs Sangklub
22 nov
Kl. 16:30

ODEONs Sangklub

mandag, 22. november 2021 - 16:30 - 17:30

Mere end nogensinde har vi behov for at samles omkring fællessang, og vi er derfor rigtig glade for nu igen at byde velkommen til sangklub i ODEON. Så hvis du ikke ved, hvad du skal bruge efterårsmånederne til, så kom og vær med, når vi igen mødes til fællessang.

Vi glæder os til at se dig.

ODEONs Sangklub

ODEONs Sangklub fortsætter, hvor vi slap

Dagens gæst: Info følger

Alle er meget velkommen i vores Sangklub, der afholdes hver måned, hvor vi inviterer en kendt fynbo som vært.

Vi starter klokken 16.30. Det foregår hver gang på Byens Scene, og det er ganske gratis at deltage. Så det er bare at komme ind og have en hyggelig time med os andre.  Byens Scene ligger i ODEONs foyer, hvor der er højt til loftet og plads til alle.

Eftermiddagens gæst skal udvælge seks/syv sange med udgangspunkt i Højskolesangbogen. Vi synger sammen sangene og hører begrundelsen for valget af sange. Vi stiller sangbøger til rådighed, så det eneste du skal medbringe er dit gode humør.

Vi har selskab af violinisten Hanne Askou, som er diplomuddannet ved Det Fynske Musikkonservatorium i Odense. En del af studieårene tilbragte hun på Sibelius Akademiet i Helsinki og fortsatte siden her med post graduate studier. Efter videregående studier i solistklassen med studieophold bl.a. i Rom og Athen, debuterede hun ved en anmelderrost og radiotransmitteret debutkoncert som solist med Odense Symfoniorkester i Poul Ruders’ 1. violinkoncert.

Obs. Arrangementet er gratis!

Eventet starter klokken:

16:30

Eventet slutter klokken:

17:30

Nummererede siddepladser

Nej

Kommende koncerter & events