ODEONS Sangklub: Det Fynske Folkemøde skal synges ind
07 sep

ODEONS Sangklub: Det Fynske Folkemøde skal synges ind

lørdag, 7. september 2019 - 09:00 - 11:00

Den 7. september klokken 10 er vi blevet inviteret til at synge Det Fynske Folkemøde ind. Vi skal synge vores to favoritter, og Hanne Askou er selvfølgelig klar med violinen, som altid.


Vi mødes kl. 9 i ODEONS foyer, hvor ODEON vil være værter ved en kop kaffe og et rundstykke. Når vi har spist det, så vil vi synge en morgensang eller to, så vi får varmet vores sangstemmer op. Når klokken bliver ca. 9.35 vil vi gå mod Fyens Stiftstidende, som ligger få minutters gang fra ODEON.


Folkemødet starter klokken 10, og når chefredaktøren har budt velkommen, så skal vi synge vores to yndlingssange fra Højskolesangbogen. Det gør vi ved, at vi fordeler os på de forskellige etager i huset, og Hanne og jeg skal selvfølgelig nok være med og synge for, som vi plejer.


Når det er færdigt ca. kl. 10.30, så vil Fyens Stiftstidende gerne give os en kop kaffe, mens vi siger tak for i dag.


Når man er inviteret pænt i byen, så skal vi selvfølgelig vise stolt, hvor vi kommer fra. Derfor vil ODEON gerne give en t-shirt til alle, som tilmelder sig. På blusen vil der være en reklame for ODEONS Sangklub. Derfor skal man angive sin størrelse, når man tilmelder sig.

T-shirts er Casual fit, rundstrikket og uden sidesøm. Let og luftig. 100 % bomuld. Den er en gave til de deltagende, så I må beholde den. T-shirten kan bestilles i s, m, l og xl. Det er dog ikke et krav, at man tager den på.

Vi vil meget gerne have tilmeldinger senest den 3. juli 2019, da vi skal vide, hvor mange vi kommer. Alle kan være med – der er ingen krav til alder, at man synger godt eller andet. Det er blot en hyggelig formiddag.

Jeg håber, at mange af jer vil deltage, så vi kan vise, hvor dejligt det er at synge sammen fra Højskolesangbogen.

På ODEONS vegne, Sara

ODEONS Sangklub: Det Fynske Folkemøde skal synges ind

Eventet starter klokken:

09:00

Eventet slutter klokken:

11:00

Nummererede siddepladser

Nej

Kommende koncerter & events