ODEONs Rytmiske Kor
17 maj

ODEONs Rytmiske Kor

søndag, 17. maj 2020 - 19:00 - 21:00
ODEONs Rytmiske Kor

Længes du efter at synge i et kæmpe rytmisk kor, hvor stemmerne løfter og flytter, hvor energien er høj og man næsten ikke kan falde ned bagefter? Trænger du til at få brugt stemmen på at skråle gode radio-hits og iørefaldende rytmiske popsange sammen med andre sangglade? Ønsker du suset af et kæmpe fællesskab af glade mennesker? Men har du ikke tid til at gå fast i kor og vil bare gerne komme og blive tanket op, når DU har tid og overskud? Så er ODEONS nye rytmiske kor lige præcis skabt til dig!

Vi synger en gang om måneden (mandag fra 19-21) og repertoiret er overvejende nyt fra gang til gang. Der er ingen optagelsesprøve, du skal ikke tilmeldes, du forpligter dig ikke til noget – andet end at give den fuld skrald ind i fællesskabet, når du møder op.

Vi har hentet en af Danmarks største rytmiske korkapaciteter Janne Wind ind, der i forvejen er kendt på Fyn som korleder for Pop’n Soul på MIdtfyn og Gospelkoret SoulSingers fra Odense. Hun har tidligere med stor succes holdt korworkshops i ODEON med op til 700 medvirkende og er garant for festlige korprøver med lækker musik og god energi.

Kom selv og se!

Eventet starter klokken:

19:00

Eventet slutter klokken:

21:00

Nummererede siddepladser

Nej

Kommende koncerter & events