ODEONs Rytmiske Kor November
07 nov
Kl. 15:30

ODEONs Rytmiske Kor

søndag, 7. november 2021 - 15:30 - 17:30

Længes du efter at synge i et kæmpe rytmisk kor, hvor stemmerne løfter og flytter, hvor energien er høj, og man næsten ikke kan falde ned bagefter? Trænger du til at få brugt stemmen på at skråle gode radio-hits og iørefaldende rytmiske popsange sammen med andre sangglade? Ønsker du suset af et kæmpe fællesskab af glade mennesker? Men har du ikke tid til at gå fast i kor og vil bare gerne komme og blive tanket op, når DU har tid og overskud? Så er ODEONS nye rytmiske kor lige præcis skabt til dig!

ODEONs Rytmiske Kor November

ODEONs Rytmiske Kor synger en gang om måneden og repertoiret er overvejende nyt fra gang til gang. Der er ingen optagelsesprøve, du skal ikke tilmeldes, du forpligter dig ikke til noget – andet end at give den fuld skrald ind i fællesskabet, når du møder op.

Vi har hentet en af Danmarks største rytmiske korkapaciteter Janne Wind ind, der i forvejen er kendt på Fyn som korleder for Pop’n Soul på Midtfyn og Gospelkoret SoulSingers fra Odense. Hun har tidligere med stor succes holdt korworkshops i ODEON med op til 700 medvirkende og er garant for festlige korprøver med lækker musik og god energi.

Alle er velkomne – Vi glæder os til at se dig.

Eventet starter klokken:

15:30

Eventet slutter klokken:

17:30

Nummererede siddepladser

Nej

Kommende koncerter & events