ODEONs Rytmiske Kor
04 dec
Kl. 11:00

ODEONs Rytmiske Kor - Juleudgave

lørdag, 4. december 2021 - 11:00 - 13:00
Julen sig nærmer, og der er da ikke noget, der skaber mere julestemning end at synge glade julesange sammen med andre sangglade mennesker.
Til denne udgave af ODEONs Rytmiske kor har vi særligt fokus på julesange. Korøveren har vi lagt i første weekend af december, hvor der også afholdes Eventyrligs Julemarked i Odense, så der er god mulighed for en hyggelig tur rundt i H.C. Andersen kvarteret både før og efter kor.
ODEONs Rytmiske Kor

Kom og vær med den lørdag 4. december 

Til denne særlige juleudgave af kor i ODEON, skal vi blandt andet synge sange som “Julefeber”, “I en stjerneregn af sne” og “Selmas sang”. Korøveren foregår under Eventyrligt Julemarked, og ALLE er velkommen til at komme ind og være med.

P.S. Husk nissehuer.

Om ODEONs Rytmiske kor

ODEONs Rytmiske Kor synger en gang om måneden og repertoiret er overvejende nyt fra gang til gang. Der er ingen optagelsesprøve, du skal ikke tilmeldes, du forpligter dig ikke til noget – andet end at give den fuld skrald ind i fællesskabet, når du møder op.

Vi har hentet en af Danmarks største rytmiske korkapaciteter Janne Wind ind, der i forvejen er kendt på Fyn som korleder for Pop’n Soul på Midtfyn og Gospelkoret SoulSingers fra Odense. Hun har tidligere med stor succes holdt korworkshops i ODEON med op til 700 medvirkende og er garant for festlige korprøver med lækker musik og god energi.

Alle er velkomne – Vi glæder os til at se dig.

 
 

Se information vedr. brug af stemningsbiller i ODEON her

 

Eventet starter klokken:

11:00

Eventet slutter klokken:

13:00

Nummererede siddepladser

Nej

Kommende koncerter & events