ODEON Grand Prix 2020
28 feb

ODEON Grand Prix 2020

fredag, 28. februar 2020 - 13:00 - 14:30
ODEON Grand Prix 2020

Kom med, når vi for 2. gang åbner dørene til OGP – ODEON Grand Prix!

Første år bød på en masse fede sange fra byens SFO’er og juryen var imponeret over det høje niveau. Kan det blive endnu bedre næste gang?

 

TILMELDING:

Tilmelding foregår via e-mail til kn@odeonodense.dk inden fredag d. 25. oktober. Der skal noteres følgende informationer i e-mailen:

Skole, SFO, klasse, kunster/bandnavn, navn på sang, samt antal deltagere i alt.

Senest fredag d.13. december 2019 sendes en video eller lydfil, så vi i ODEON kan få en ide om, hvad det er, at børnene ønsker med deres sang. Sangen behøver ikke at være 100% færdig.

 

FORBEREDELSE:

Denne event er en oplagt mulighed for, at SFO’erne i Odense Kommune, henover efteråret kan arbejde målrettet med sang, dans og musik. Selve arrangementet giver mulighed for at skabe noget fælles på tværs af byens skoler, og samtidig får de deltagende børn en oplevelse af at være en del af noget større, i autentiske omgivelser i Odenses nye kultur, musik og teaterhus.

 

SPROG OG FREMFØRELSE:

Sangen skal synges på dansk, og deltagerne skal selv stå på den store scene i ODEON og synge den. Der er ingen begrænsninger på hvor mange deltagere, der må være på scenen. OGP er et børneshow, hvorfor voksne ikke er tilladt på scenen eller i sangen.

 

RETTIGHEDER:

Det er et krav, at de tilmeldte selv skal skrive deres egen tekst. Børnene vælger selv, om de ønsker at bruge en eksisterende kendt melodi, eller om de ønsker at skrive deres egen melodi- og dermed selv have alle rettigheder.

Uanset hvad børnene vælger, er det i orden at bede forældre, lærere, pædagoger mv. om hjælp. Børnene skal blot have en bekræftelse på, at de har fået hjælp af en voksen, men at rettighederne til teksten/melodien er deres alene.

 

VARIGHED AF SANGEN:

ODEON har vedtaget, at den færdige sangs længde skal være mellem 2:30-3:00 minutter.

 

JURY:

Juryen består af Torben Iversen, Rune Kallager og Carsten Friis, og Bubber vil være vært på dagen.

Juryen udvælger 10 sange, der deltager i det store finaleshow fredag d. 28. februar 2020.

De udvalgte sange bliver offentliggjort medio januar 2020, og den færdige sang og tekst skal være afleveret på et usb-stik til ODEON senest fredag d. 2. februar 2020.

Eventet starter klokken:

13:00

Eventet slutter klokken:

14:30

Dørene åbnes ca. klokken:

12:30

Nummererede siddepladser

Nej

Kommende koncerter & events