ODEON Danser – Dans for 2
11 dec

ODEON Danser – Dans for 2

onsdag, 11. december 2019 - 19:00 - 21:00

Dans har altid været et indslag til fester og selskaber. Den har udviklet sig med tiden fra gruppe- og fællesdanse til pardans, der op igennem 1900-tallet og stadig skifter udtryk alt efter, hvilken musikgenre, som er populær.

Indehaver af dansefirmaet Dans for 2, René Clausen, har mere end 20 års erfaring i at skabe festdans. Han byder alle deltagere med på en danserejse i forskellige dansegenrer med forskellige partnere.

Vi starter med den mest benyttede dans til fest i Danmark, nemlig rocken, og ender der, hvor festen tager os hen. Festdans er oftest spontan og improviserende. Den benytter derfor gerne andre teknikker end tidligere tiders kendte koreograferede danse, hvor man i forvejen har indøvet en trinserie. I stedet er der fokus på, hvordan man skaber den bedste dans lige nu ud fra føring, fællesrytme, fællesstil og bevægelsesmuligheder.

Alle kan være med. Ligesom til en fest har deltagerne på dansegulvet forskellige erfaringer med dans. Fra stor erfaring til nærmest ingen erfaring. Har du mest stået i baren til en fest og rocket lidt med hovedet til et godt musiknummer er det rigeligt med erfaring til at deltage. Og har du modsat danset det meste af livet, er Dans for 2 i ODEON måske en helt ny måde at arbejde med dans på for dig.

ODEON Danser – Dans for 2

Eventet starter klokken:

19:00

Eventet slutter klokken:

21:00

Nummererede siddepladser

Nej

Kommende koncerter & events