Nattens Dronning
12 okt

Nattens Dronning

lørdag, 12. oktober 2019 - 20:00

Danmarks Ældste Drag konkurrence Nattens Dronning der har været afholdt i Odense siden 1994, bliver i 2019 endnu større og flytter til Odeon. Overskuddet for arrangementet går til Aids Fondet – så udover at I som publikum får en fantastisk oplevelse, støtter i samtidig en god sag. Nattens Dronning er desuden Vinder af Danish Rainbow Awards – AXGIL Publikumsprisen i 2016.
Kom og oplev 10 af Danmarks dygtigste Drag Queens, konkurrere om at blive Nattens Dronning i 2 kategorier, indtil der til sidst står 1 drag tilbage med den flotte krone samt tilhørende pengepræmie.

Vi lover store farverige kostumer, dansere, fantastisk stemning, gæsteoptrædener og ikke mindst spændende dommere, som dog – traditionen tro – først bliver offentliggjort senere hen. Som publikum får du medindflydelse på hvem vinderen bliver – i det at publikum tæller 50% af stemmerne, og dommerne de resterende 50%. Efter showet vil det også være muligt at få taget billeder med dronningerne!

Som noget nyt i år har vi oprettet en VIP-sektion på Gulv FOR med de bedste pladser i salen. Yderligere inkluderet i en VIP-billet er: Adgang til Loungeområde på 1. sal, bobler, flødebolle fra Summerbird, petits fours fra Odense Chokoladehus samt snacks. Men skynd jer – der er blot 70 VIP-pladser til salg! Skulle du ikke nå at få fingrene i en VIP-billet så frygt ej – alle pladser i Odeon har rigtigt godt udsyn til scenen, så vi garanterer dig at du ikke går flip af noget!

Efter showet som typisk varer ca. 3 timer, er der Afterparty i den tilstødende sal: Store Sidescene, hvor festen fortsætter til klokken 05. Her vil være rigt pyntet op, DJ der spiller natten igennem, samt lækre drinks/cocktails/bobler/øl m.m., som kan købes i den opstillede bar. Entre til Afterparty er inkluderet i billetten fra selve showet (værdi 50,-). Har man ikke været til selve showet kan adgang til Afterparty købes i døren.

Er man medlem af Nattens Dronning får man endvidere fri garderobe samt specialtilbud i baren. Medlemskabet for 2019 kan købes allerede nu, og er gældende i hele 2019. Prisen herfor er kr. 100,-. Yderligere information omkring indmeldelse finder i på vores Facebook side

Holdet bag Nattens Dronning glæder sig til at byde dig velkommen til et brag af en aften!

Nattens Dronning

Eventet starter klokken:

20:00

Dørene åbnes ca. klokken:

19:30

Nummererede siddepladser

Ja

Kørestolspladser via:

Kørestolsplads er inklusiv ledsager og sælges via Ticketmaster Service Center på tlf: 7015 6565.

Kommende koncerter & events

Arrow Right
Læs mere
15 jan
11 mar
2019
MIO, MIN MIO

MIO, MIN MIO

ODEON Teatersalen

Køb billetter
Arrow Right
Læs mere
19 jan
15 feb
2019
Koncertmenu – Leonora Christina

Koncertmenu – Leonora Christina

Restaurant Schiøtz

Køb billetter

Det du ikke forstår, gør dig klogere – UDSOLGT

Carl Nielsen Salen

Køb billetter
Arrow Right
Læs mere
22 jan
15 feb
2019
Leonora Christina

Leonora Christina

Store Sal

Køb billetter

Business Bar – Netværk, musik & fredagsbar

ODEON

Køb billetter

Drop in yoga

ODEON - Øvre foyer

Køb billetter