Nattens Dronning
12 okt

Nattens Dronning

lørdag, 12. oktober 2019 - 20:00 -

Danmarks Største & Ældste Drag konkurrence Nattens Dronning der har været afholdt i Odense siden 1994, bliver i 2019 endnu større og flytter til Odeon i Store Sal.

Årets deltagere er som følger:

Miss OTB

Foxxy Femme

Roxy Thyrune

Harley Queen

Jaxie

Betty Bitschlap

Belle Blurr

Annie Rection

Karli Kuff

Ficx Mephiésto

Sascha Holiday

Rebelicious

Årets værtinde – Den sublime burlesque drag Tinus!

 

Dommerpanelet består i år af følgende fantastiske personligheder:

Sangerinde – Sanne Salomonsen.

Reality-stjerne og iværksætter – Linse Kessler.

Sangerinde og skuespiller – Pernille Højmark.

Designer – Nicholas Nybro.

TV-vært og skuespiller – Joakim Ingversen.

Tidligere værtinde samt grundlægger af Nattens Dronning – Polly (Poul Sylvestersen).

 

En del af overskuddet for arrangementet går til Aids Fondet – så udover at I som publikum får en fantastisk oplevelse, støtter i samtidig en god sag. Nattens Dronning er desuden Vinder af Danish Rainbow Awards – AXGIL Publikumsprisen i 2016.

Kom og oplev nogle af Danmarks dygtigste Drag Queens når de konkurrerer om at blive Nattens Dronning i 2 kategorier, indtil der til sidst står 1 drag tilbage med den flotte krone samt tilhørende pengepræmie.

Vi garanterer store farverige kostumer, dansere, fantastisk stemning, gæsteoptrædener osv.! Kort sagt en aften/nat du sent vil glemme!

Et nyt tiltag bliver publikums-darlingen, som er en pris der udelukkende beror på publikums stemmer, og hvor dommerne selvsagt ingen indflydelse har! Efter showet vil det desuden også være muligt at få taget billeder med dronningerne!

Som noget nyt i år har vi oprettet en VIP-sektion på Gulv FOR med de bedste pladser i salen. Yderligere inkluderet i en VIP-billet er: Adgang til Loungeområde på 1. sal, bobler, flødebolle fra Summerbird, petits fours fra Odense Chokoladehus samt snacks. Men skynd jer – der er blot 70 VIP-pladser til salg! Skulle du ikke nå at få fingrene i en VIP-billet så frygt ej – alle pladser i Odeon har rigtigt godt udsyn til scenen, så vi garanterer dig at du ikke går flip af noget!

Dørene åbner kl. 19.00 og showet starter kl. 20.00.

Efter showet som typisk varer ca. 3 timer, er der Afterparty i den tilstødende sal: Store Sidescene, hvor festen fortsætter til klokken 05 . Her vil være rigt pyntet op, DJ der spiller natten igennem, samt lækre drinks/cocktails/bobler/øl m.m., som kan købes i den opstillede bar. Entre til Afterparty er inkluderet i billetten fra selve showet. Har man ikke været til selve showet kan adgang til Afterparty købes i døren.

Er man medlem af Nattens Dronning får man endvidere fri garderobe samt specialtilbud i baren. Medlemskabet for 2019 kan købes allerede nu, og er gældende indtil d. 31.03.2020. Alt du skal gøre er at indbetale kr. 100,- til følgende:

Arbejdernes Landsbank

Reg. Nr. : 5393

Kontonr.: 0247914

Besked til modtager: Din e-mail adresse.

Herefter modtager du en velkomstmail med dit medlemsnummer, og ved ankomst til showet vil der være opstillet et bord hvor man får udleveret sit medlemskort til brug i baren og garderoben. Det vil også være muligt at melde sig ind ved ankomst via bankoverførsel.

Sponsorerne til Nattens Dronning 2019 finder du via følgende link: https://www.nattensdronning.dk/sponsorer

Holdet bag Nattens Dronning glæder sig til at byde dig velkommen til et brag af en aften!

Nattens Dronning

Eventet starter klokken:

20:00

Dørene åbnes ca. klokken:

19:00

Nummererede siddepladser

Ja

Kørestolspladser via:

Kørestolsplads er inklusiv ledsager og sælges via Ticketmaster Service Center på tlf: 7015 6565.

Kommende koncerter & events