Nattens Dronning
12 okt

Nattens Dronning

lørdag, 12. oktober 2019 - 20:00 - 22:00

Danmarks Ældste Drag konkurrence Nattens Dronning der har været afholdt i Odense siden 1994, bliver i 2019 endnu større og flytter til Odeon i Store Sal.

En del af overskuddet for arrangementet går til Aids Fondet – så udover at I som publikum får en fantastisk oplevelse, støtter i samtidig en god sag. Nattens Dronning er desuden Vinder af Danish Rainbow Awards – AXGIL Publikumsprisen i 2016.

Kom og oplev nogle af Danmarks dygtigste Drag Queens når de konkurrerer om at blive Nattens Dronning i 2 kategorier, indtil der til sidst står 1 drag tilbage med den flotte krone samt tilhørende pengepræmie.

Vi garanterer store farverige kostumer, dansere, fantastisk stemning, gæsteoptrædener og ikke mindst spændende dommere.

Et nyt tiltag bliver publikumsdarlingen, som er en pris der udelukkende beror på publikumstemmer, og hvor dommerne selvsagt ingen indflydelse har! Efter showet vil det desuden også være muligt at få taget billeder med dronningerne!

Som noget nyt i år har vi oprettet en VIP-sektion på Gulv FOR med de bedste pladser i salen. Yderligere inkluderet i en VIP-billet er: Adgang til Loungeområde på 1. sal, bobler, flødebolle fra Summerbird, petits fours fra Odense Chokoladehus samt snacks. Men skynd jer – der er blot 70 VIP-pladser til salg! Skulle du ikke nå at få fingrene i en VIP-billet så frygt ej – alle pladser i Odeon har rigtigt godt udsyn til scenen, så vi garanterer dig at du ikke går flip af noget!

Dørene åbner kl. 19.30 og showet starter kl. 20.00.

Efter showet som typisk varer ca. 3 timer, er der Afterparty i den tilstødende sal: Store Sidescene, hvor festen fortsætter til klokken 05. Her vil være rigt pyntet op, DJ der spiller natten igennem, samt lækre drinks/cocktails/bobler/øl m.m., som kan købes i den opstillede bar. Entre til Afterparty er inkluderet i billetten fra selve showet. Har man ikke været til selve showet kan adgang til Afterparty købes i døren.

Er man medlem af Nattens Dronning får man endvidere fri garderobe samt specialtilbud i baren. Medlemskabet for 2019 kan købes allerede nu, og er gældende i hele 2019. Alt du skal gøre er at indbetale kr. 100,- til følgende:

Arbejdernes Landsbank
Reg. Nr. : 5393
Kontonr.: 0247914
Besked til modtager: Din e-mail adresse.

Herefter modtager du en velkomstmail med dit medlemsnummer.

Holdet bag Nattens Dronning glæder sig til at byde dig velkommen til et brag af en aften!

Nattens Dronning

Eventet starter klokken:

20:00

Eventet slutter klokken:

22:00

Dørene åbnes ca. klokken:

19:30

Nummererede siddepladser

Ja

Kørestolspladser via:

Kørestolsplads er inklusiv ledsager og sælges via Ticketmaster Service Center på tlf: 7015 6565.

Kommende koncerter & events

Business Bar – Netværk, musik & fredagsbar

ODEON

Køb billetter

ODEONs Rytmiske Kor

Byens Scene

Køb billetter

Elvis The Musical

ODEON Store Sal

Køb billetter

Koncertmenu – Elvis the Musical

Restaurant Schiøtz

Køb billetter

Tina Dickow

ODEON Store Sal

Køb billetter

Morten Albæk – Ét liv. Én tid. Ét menneske – UDSOLGT

Carl Nielsen Salen

Køb billetter