Mozarts Requiem
29 jan
Kl. 15:00

Mozarts Requiem

lørdag, 29. januar 2022 - 15:00 - 16:45

Oven på en kæmpe interesse og to fuldstændig udsolgte koncerter med Mozarts Requiem dirigeret af Phillip Faber, har vi nu glæden af at kunne præsentere en ekstrakoncert.

Mozarts Requiem

Phillip Faber dirigerer OS, vores solister og vores store kor igennem det ikoniske og smukke værk, der blev Mozarts sidste, ligesom han også svinger taktstokken i musik af to nulevende mastodonter: John Williams og Philip Glass.

Om koncerten

Dirigent: Phillip Faber
Solister: Julia Ojansivu, sopran; Laura Mayer, mezzosopran; Adam Riis, tenor; Jakob Vad, baryton; Carl Boye Hansen, tuba;
Fynske Gymnasiekor, Filharmonisk Kor Fyn samt Syddansk Musikkonservatoriums Vokalensemble

P. Glass: Harmonium Mountain / J. Williams: Temaet fra Schindlers Liste
J. Williams: Koncert for tuba og orkester
W.A. Mozart: Requiem

  • Koncerten varer cirka 1 time og 45 min. inkl. pause.

Læs mere og bestil billetter på odensesymfoni.dk

Se også alle arrangementer i ODEONs kalender her

 

Om Odense Symfoniorkester

Odense Symfoniorkester – et af Danmarks fem landsdelsorkestre – blev grundlagt i 1946, men dets rødder går helt tilbage til omkring år 1800. Fra at være et teaterorkester, som også spillede symfonisk musik, fremstår orkestret i dag som et moderne symfoniorkester med et højt aktivitetsniveau og under stadig udvikling.

Orkestret har hjemme i Odense Koncerthus, som blev indviet i 1982. Hovedparten af orkestrets koncerter finder sted i Carl Nielsen Salen, en koncertsal med en fremragende akustik, plads til 1.212 mennesker samt udstyret med et 46-stemmer stort orgel bygget af et af verdens førende orgelbyggerier, Marcussen & Søn.

Eventet starter klokken:

15:00

Eventet slutter klokken:

16:45

Nummererede siddepladser

Ja

Kommende koncerter & events