Morten Albæk – Ét liv. Én tid. Ét menneske – UDSOLGT
04 apr

Morten Albæk – Ét liv. Én tid. Ét menneske – UDSOLGT

torsdag, 4. april 2019 - 19:00 - 21:00

Oplev bogaktuelle Morten Albæk til en både spændende og provokerende foredragsaften

At skabe sig et meningsfuldt liv

På denne aften stiller Morten Albæk med udgangspunkt i sin nye bog spørgsmål ved, hvordan det kan lade sig gøre, at vi som et af verdens rigeste og mest lykkelige folkeslag samtidigt kan være så hårdt ramt på vores mentale velbefindende? Målt på antallet af mennesker, der lider af stress, angst og depression…

Undervejs gør Morten Albæk op med begrebet work-life balance og forestillingen om, at en skarpere adskillelse mellem arbejde og fritid kan løse problemet. Det er ifølge Morten Albæk en illusion, at livet kan deles op i et arbejdsliv og et privatliv – en sproglig manipulation, som fastholder os i en sump af meningsløshed, der i sidste ende gør os syge. Hvordan vi redder os ud af dette eksistentielle morads, giver Morten Albæk flere bud på, men først og fremmest handler det om at kende forskel på tilfredshed, lykke og mening – og sætte sidstnævnte i centrum for tilværelsen. Det handler i sidste ende ikke om at blive tilfreds eller lykkelig, men om at skabe et meningsfuldt liv!

Morten Albæk er den første og eneste dansker, der er kåret og fremhævet af amerikanske The Internationalist som en af de mest innovative marketingsledere i verden

 

Om Morten Albæk

Morten Albæk er medstifter af og CEO for Voluntas Investment & Advisory A/S. Han er tidligere Group Senior Vice President & Chief Marketing Officer i Vestas Wind Systems A/S, som jo bekendt er en af verdens største vindmølleproducenter, og var før tiden i Vestas leder i Danske Banks afdeling for Idea Generation and Innovation. Han er cand. mag i historie og filosofi og også adjungeret professor ved institut for uddannelse, læring og filosofi, Aalborg Universitet. Han er forfatter til flere bestsellers, bl.a. Generation fucked up? og Det gennemsnitlige menneske, og altså nu også senest Ét liv. Én tid. Ét menneske.

Aftenen er arrangeret i tæt samarbejde med High Performance Institute

 

Bogen Ét liv. Én tid. Ét menneske

Der er mulighed for at købe Morten Albæks nye bog,  Ét liv. Én tid. Ét menneske både i forsalg sammen med din billet eller på selve aftenen.

Vi håber at se dig til en spændende aften om evnen til at skelne mellem tilfredshed, lykke og mening i livet.

Morten Albæk – Ét liv. Én tid. Ét menneske – UDSOLGT

Eventet starter klokken:

19:00

Eventet slutter klokken:

21:00

Dørene åbnes ca. klokken:

18:15

Nummererede siddepladser

Ja

Kommende koncerter & events

Arrow Right
Læs mere
15 jan
11 mar
2019
MIO, MIN MIO

MIO, MIN MIO

ODEON Teatersalen

Køb billetter

Business Bar – Netværk, musik & fredagsbar

ODEON

Køb billetter

ODEON Grand Prix

ODEON Store Sal

Køb billetter

Operamiddag

ODEON Store Sal

Køb billetter

GRATIS – Michael Groser – Enneagram-foredrag om de 9 TYPER – “Er du for lækker – eller for latterlig?”

ODEON Store Sal

Køb billetter

Comedy Open Mic

Open Mic-scenen (Lokale 3)

Køb billetter