Midt om Natten 2021
12 aug
14 aug
2021 Kl. 20:00

Midt om Natten 2021

torsdag, 12. august 2021 - 20:00

Midt om Natten vender tilbage til Odense!

Efterspørgelsen var enorm, da Midt om Natten musicalen skulle have spillet for fulde huse i Odense i 2020, men Coronaen satte en stopper for forestillingerne. Nu er der endelig gode nyheder! Kim Larsen fans, musicalelskere og alle dem, som bare vil have en festlig aften, får nu mulighed for at opleve succesmusicalen i Odeon, Odense fra d. 12. august til 14. august 2021.

Midt om Natten 2021

En af de senere års helt store danske musicalsucceser, Midt om natten, vender nu tilbage. Musicalen, der indeholder en række af Kim Larsens og Gasolins største hits, spillede i 2018 og i 2019 for fulde huse over hele landet og er i alt blevet set af flere end 180.000 begejstrede publikummer.

Der er udsigt til et rørende gensyn med Benny, Arnold, Susan Himmelblå, Tusindfryd, og alle de andre skæve eksistenser fra Haveje, ligesom en perlerække af hits fra film som Papirsklip, Tik Tak og Midt om natten igen vil lyde fra scenen. Musicalen bliver, ud over de mange kendte hits fra Midt om natten, toppet op med sange som Langebro,This is My LifeTarzan Mamma Mia, Joanna og Vi er dem de andre ikke må lege med – træfsikre hits fra både Kim Larsens og Gasolins´ bagkatalog.

Solide kræfter på opgaven
Til at løfte genopsætningen er det lykkedes producenterne, at samle et stærkt hold af både rutinerede og nye performere. Holdet tæller bl.a. Gustav Wolter, der i 2018 fik sit gennembrud i rollen som den oprørske Benny, der i filmen blev spillet af Kim Larsen selv. Derudover kan publikum bl.a. opleve Allan Mortensen som vagabonden Tusindfryd, Jimmy Jørgensen i dobbeltrollen som brugtvognsforhandleren Charles/Rockerleder. Stortalentet Lea Thiim Harder spiller rollen som den søde Susan Himmelblå – og desuden medvirker et stort ensemble og band, der tilsammen tæller mere end 30 personer.

Eventet starter klokken:

20:00

Eventet slutter klokken:

22:00

Dørene åbnes ca. klokken:

19:00

Nummererede siddepladser

Ja

Kørestolspladser via:

Inkl. ledsagerbillet. Sælges via Ticketmaster på tlf. 3848 1630

Kommende koncerter & events