Koncertpakke: Alex Vargas
19 nov

Koncertpakke: Alex Vargas

torsdag, 19. november 2020 - 20:00 - 22:00

Særligt Comwell Club tilbud

Bliv gratis medlem og få adgang til dine fordele.

Koncertpakken indeholder følgende

  • 3-retters menu efter køkkenchefens valg
  • Koncertbillet d. 29. oktober 2020 i ODEON Odense
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
Koncertpakke: Alex Vargas

Med en yderst karismatisk udstråling, et drenget glimt i øjet og ikke mindst sin tryllebindende stemme, har Alex Vargas i løbet af de seneste år imponeret musikkritikere, radiolyttere og ikke mindst koncertgængere.

Den danske sanger gik på kort tid fra at spille udsolgte koncerter på små københavnske spillesteder til at fylde skovbunden på Smukfest foran mere end 20.000 festivalgængere og Royal Arena med sin himmelstræbende vokal og gennemslagskraftige noisesoul.
Man kan ikke påstå, at Alex Vargas har hvilet på laurbærrene eller skruet ned for ambitionsniveauet siden sit gennembrud og titlen som Årets Danske Solist ved Danish Music Awards i 2016.

Den produktive musiker har både turneret i ind- og udland med hans indlevende liveshows.
Fokus i 2019 har været på at udforske EGO’et på udgivelserne af tre EP’er, nemlig ’superEGO’, ’EGOtrip’ og ’EGOmanic’. EGOprojektet kulminerede i to udsolgte forestillinger på Østre Gasværk den 15. december, hvor Alex Vargas kunne opleves i helt unikke rammer.

Nu kan Alex offentliggøre en landsdækkende efterårstour i 2020, hvor han lægger vejen forbi seks af landets største byer. Og med sit altoverskyggende talent og imponerende liveshows er én ting sikkert: Alex Vargas er en artist, der skal opleves live!

Eventet starter klokken:

20:00

Eventet slutter klokken:

22:00

Dørene åbnes ca. klokken:

19:00

Nummererede siddepladser

Nej

Kommende koncerter & events