Jazz partout – 3 koncerter i efteråret
12 sep
22 nov
2019

Jazz partout – 3 koncerter i efteråret

torsdag, 12. september 2019 - 20:00

Et nyt jazz-koncept indtager ODEON: Tre koncerter i én billet. Alle tre koncerter er intime koncerter på scenen i ODEON – meget små og en hel ny måde at få en koncert oplevelse i ODEON.

Den 12. september spiller Mathias Heise Quadrillion. Gaffas anmelder Ivan Rod kaldte det for: Forrygende fusion, funk, rock og jazz! Det hele! Da han kom med sin anmeldelse af Mathias Heise Quadrillion og deres seneste album ‘Decadence’, der udkom i 2017.

17. oktober kommer Kasten Vogel til ODEON. Igennem mere end 50 år har nu 75 årige Karsten Vogel sat sit store og tydelige præg på dansk musikliv. Hans altid personlige og genkendelige saxofon har været i front i jazz- og jazzbeslægtede sammenhænge på mere end 70 udgivelser, heraf ni med Burnin Red Ivanhoe og fem med Secret Oyster. Hans betydning for fusionen mellem tidlig rock og jazz kan ikke underkendes.

Den sidste i rækken er den 22. november, når Peter Vuust trio med Veronica Mortensen kommer. Peter Vuust er med 17 turneer og 6 CD’er et af de mest veletablerede navne på den danske jazzscene. Hans kompositioner er melodiøse, og de nordiske rødder høres side om side med inspiration fra den amerikanske jazztradition. Og med på scenen har han Veronica Mortensen, der er en af Danmarks absolut førende jazzsangerinder.

Jazz partout – 3 koncerter i efteråret

Eventet starter klokken:

20:00

Eventet slutter klokken:

22:00

Dørene åbnes ca. klokken:

19:30

Nummererede siddepladser

Nej

Kommende koncerter & events