Det du ikke forstår, gør dig klogere – UDSOLGT
21 jan

Det du ikke forstår, gør dig klogere – UDSOLGT

mandag, 21. januar 2019 - 20:00 - 22:00

En aften med Svend Brinkmann, Tor Nørretranders & Rane Willerslev

I kølvandet på deres helt nye fælles samtale-bog Det du ikke forstår, gør dig klogere, har du nu en helt unik mulighed for at opleve Svend Brinkmann, Tor Nørretranders og Rane Willerslev sammen på scenen!

Et virkeligt stærkt trekløver i inspirerende samtale og diskussion – på aftenen bundet sammen af Frederik Lindhardt, akkurat som han gør det i Det du ikke forstår, gør dig klogere. Aftenen er dog ikke en gentagelse af bogen, men af dens tilblivelse.

Levende diskussion af det der sker i vores verden — lige nu og 1000 år frem! Søgende samtaler om alt det der er vigtigt…

På vej ind i en ny tidsalder

Vi er på vej ind i en ny tidsalder – radikalt ny. Det synes at være den generelle stemning for tiden. Det er, som om vi står midt i en overgang mellem noget, der var, og noget, der kommer. Tre af Danmarks skarpeste og mest populære iagttagere kaster sig fra hvert sit udgangspunkt ud i en fælles søgen efter at blive klogere på den overgang. På tiden, tilliden og Trump. På fakta, fake news og frihed. På arbejdsliv, menneskeliv og død.

Kort sagt et forsøg på at komme nærmere, hvad det vil sige at være menneske – i både ental og flertal – i en ny tidsalder.

Tre af Danmarks skarpeste og mest populære iagttagere, Tor Nørretranders, Rane Willerslev og Svend Brinkmann, gør sammen status over den radikale tid, vi lever i.

 

På scenen denne aften:

Svend Brinkmann er professor i psykologi på Aalborg Universitet. Hans forskning foregår i grænsefladen mellem psykologi, filosofi og kulturanalyse, og han er forfatter til en lang række samfundskritiske bøger bl.a. bestseller-trilogien Stå fast, Ståsteder og Gå glip. Aktuelt forsker han bl.a. i den stigende udbredelse af psykiatriske diagnoser og i sorg og lykke som psykologiske og kulturelle fænomener.

Tor Nørretranders er faglitterær forfatter og har i sine bøger primært beskæftiget sig med hvad det vil sige at være menneske. Tor skriver om alt fra naturvidenskabens rolle i den moderne kultur, over miljøproblemer, krig og fred, til fremtiden, kreativiteten, troens betydning og hvad vi skal have at spise. Forfatter til  en lang række bøger, heriblandt Det udelelige, Mærk verden, Det generøse menneske, Menneskeføde, Vær nær og Se frem.

Rane Willerslev, museumsdirektør og tidl. professor i social antropologi. Desuden tidligere direktør for Kulturhistorisk Museum i Oslo og leder af De Etnografiske Samlinger på Moesgaard Museum. Han blev ph.d. fra Cambridge University, har været på talrige ekspeditioner i Sibirien og er mangeårigt medlem af Eventyrernes Klub. Forfatter til bl.a. På flugt i Sibirien og Tænk vildt.

Frederik Lindhardt er chefrådgiver, skribent, cand.mag. i retorik og har bundet samtalerne i bogen Det som du ikke forstår, gør dig klogere sammen. Som selvstændig konsulent rådgiver og hjælper han organisationer og ledere med at begå sig troværdigt i en digital og foranderlig verden, hvor kommunikation handler om at skabe relationer. Frederik Lindhardt er desuden foredragsholder og forfatter til bogen Lidt af far.

 

Det har ikke været helt nemt at få kalenderne til at gå op og samle herrerne til disse aftener, så dette bliver en helt unik og særlig mulighed. Håber du griber den, og at vi ses?

Bogkøb

Der vil være mulighed for at købe Svend, Rane & Tor´s nye bog, ”Det du ikke forstår, gør dig klogere” både i forsalg og på selve aftenen.

Det du ikke forstår, gør dig klogere – UDSOLGT

Eventet starter klokken:

20:00

Eventet slutter klokken:

22:00

Nummererede siddepladser

Nej

Kommende koncerter & events

Arrow Right
Læs mere
15 jan
11 mar
2019
MIO, MIN MIO

MIO, MIN MIO

ODEON Teatersalen

Køb billetter

ODEON Grand Prix

ODEON Store Sal

Køb billetter

Business Bar – Netværk, musik & fredagsbar

ODEON

Køb billetter

Operamiddag

ODEON Store Sal

Køb billetter

GRATIS – Michael Groser – Enneagram-foredrag om de 9 TYPER – “Er du for lækker – eller for latterlig?”

ODEON Store Sal

Køb billetter

Comedy Open Mic

Open Mic-scenen (Lokale 3)

Køb billetter