Danser med Drenge – FLYTTET TIL MAGASINET
13 apr
Kl. 21:00

Danser med Drenge – FLYTTET TIL MAGASINET

onsdag, 13. april 2022 - 21:00 - 23:00
Danser med Drenge – FLYTTET TIL MAGASINET

Danser med Drenge: Koncert-festen fortsætter i 2019
Efter et forrygende 25-års jubilæum i 2018 med mange udsolgte koncerter og et smukt akustisk jubilæumsalbum, fortsætter Danser med Drenge koncert-festen i 2019.

Det bliver DmD’s 23. koncert-turne siden debuten i 1993. Tour-premieren 2019 skydes af i Torvehallerne i Vejle 5. april – og herefter fortsætter festen rundt i landet på spillesteder og festivaler, inden der traditionen tro afholdes tour-finale i hovedstaden i oktober.
Danser med Drenge har for længst manifesteret sig som et af landets stærkeste livebands. De har 13 albums og fire Grammy-nomineringer på samvittigheden, og siden 1993 har de spillet over 700 koncerter. DmD har et stærkt tag i publikum, der møder talstærkt op og skråler med på de mange hits, også når de inviteres på scenen for at synge kor med sangerinde Rie Rasmussen.

De sange, der har brændt sig fast i publikums hjerter, er f.eks: ‘Hvor længe vil du ydmyge dig?’ – ‘Aldrig undvære dig’ – ‘Er der nogen i himlen?’ – ‘En dejlig morgen’ – ‘Tag godt imod ham’ – ‘Grib chancen’ – ‘Kære Lillesøster’ og ‘Griber du mig når jeg falder?’
Det er Rie Rasmussens stærke vokal, der sender Klaus Kjellerup’s tekster udover scenekanten. Hun magter både det intime og den rå power, og hun har efterhånden udviklet sig til en af landets bedste sangerinder – den bedste, mener mange.

De øvrige medlemmer i bandet er Klaus K’s barndomsven og tidl. kollega i Tøsedrengene, Henrik “Onkel” Stanley Møller, som betjener sine legendariske reggae-keyboards og synger korstemmer. Endvidere den forrygende guitarist Steffen Qwist samt de to stærke musikere, Morten “Oberst” Bolvig på keyboards & orgel og Kasper Langkjær på trommer.

Eventet starter klokken:

21:00

Eventet slutter klokken:

23:00

Dørene åbnes ca. klokken:

20:00

Nummererede siddepladser

Nej

Kørestolspladser via:

Inkl. ledsagerbillet. Sælges via Ticketmaster på tlf. 70 15 65 65

Kommende koncerter & events