Carpenters – Close to you
21 okt
22 okt
2020

Carpenters – Close to you

onsdag, 21. oktober 2020 - 19:30

EN MUSIKFORESTILLING OM SUCCES, KÆRLIGHED, JALOUSI , SYGDOM OG DØD

Carpenters – Close to you

Musikforestillingen Close to You er historien om søskendeparret Richard og Karen Carpenter fra Californien, der blev en verdenssucces i begyndelsen af 1970’erne. Deres karriere endte alt for tidligt og meget ulykkeligt, da Karen Carpenter døde.

Forestillingen følger den aldrende Richard Carpenter, der en aften hjemsøges af sin afdøde søsters minde. Mødet mellem de to søskende tager os på en rejse gennem deres karriere og viser de lyse og mørke sider af historien. De genoplever store musikalske succeser blandt andet med det verdensomspændende hit Close to You i 1969. Men bagsiden af deres enorme succes var et liv præget af omsorgssvigt, ulykkelige kærlighedsforhold, misbrug, sygdom og søskendejalousi i en dysfunktionel familie, styret af en voldsomt dominerende mor. Historien fik en brat ende i 1983, da Karen døde i en alder af 31 år.

Oplev et væld af Carpenters mest populære sange med bl.a. Top of the World, There’s a Kind of Hush, Only Yesterday, Please Mr. Postman, Yesterday Once More, Goodbye to Love og selvfølgelig Close to You.

Eventet starter klokken:

19:30

Nummererede siddepladser

Nej

Kørestolspladser via:

Sælges på tlf. 66120052

Kommende koncerter & events