Brinkmann og Kvamm TALK
13 jun
Kl. 19:00

Brinkmann og Kvamm TALK

mandag, 13. juni 2022 - 19:00 - 21:00

Simon Kvamm og Svend Brinkmann går for første gang på scenen sammen. De har nemlig et ønske om at finde svar på, hvad vil det sige, at være menneske i dag. For måske kan foreningen af psykologien, musikken, filosofien og komikken endelig give os de svar vi søger – men ikke nødvendigvis havde forventet. Det bliver også en undersøgelse af underholdning over for forskning, og af om Simon og Svend ser ens på livet.

KØB BILLETTER HOS TIKKO

Brinkmann og Kvamm TALK

Spørgsmålene?

Hvad vil det sige at være menneske i dag? Hvordan balancerer vi mellem muligheder og forpligtelser, fødder og rødder, tradition og fornyelse, tro og viden, det lokale og det globale, det barnlige og det voksne, håbet og realismen, centrum og periferi?

PROFESSOREN og KUNSTNEREN

Simon Kvamm har længe undersøgt disse spørgsmål gennem komikken og musikken, og Svend Brinkmann gennem psykologien og filosofien. Senest har Simon og Svend samarbejdet om tv-serien GURU på DR2 med Simon i hovedrollen som lifecoachen Andreas Mertz.

Nu mødes Simon og Svend i en samtale om det moderne menneskes liv og genvordigheder, modereret af radiovært og historiker Christoffer Emil Bruun.

 

Se information vedr. brug af stemningsbiller i ODEON her

Eventet starter klokken:

19:00

Eventet slutter klokken:

21:00

Dørene åbnes ca. klokken:

18:00

Nummererede siddepladser

Ja

Kommende koncerter & events