Alphabeat – 12 Nights of Thunder
09 okt
Kl. 20:00

Alphabeat – 12 Nights of Thunder

lørdag, 9. oktober 2021 - 20:00 - 22:00

Det er allersidste chance for at høre Danmarks største fest-orkester live, når den anmelderroste sekstet tager hitmaskinen ud i koncertsalene til oktober 2021!

Alphabeat – 12 Nights of Thunder

Så strømmer danskerne igen ud til livekoncerter landet over, og alt er åbnet op. Det betyder også at et af Danmarks største popbands – Alphabeat – igen kan komme ud at spille. Og det har de tænkt sig at gøre ved at invitere danskerne med til storslået afslutningsfest.

De 6 medlemmer af Alphabeat går nemlig fra hinanden igen efter denne landsdækkende turné. Ikke pga. skænderier og slåskampe i studiet, men fordi der er andre projekter, der trækker. Men afslutningsfesten bliver til gengæld med fuldt tryk på. Bandet spiller alle deres største hits som ’Fascination’, ’10.000 Nights’, ’The Spell’ og ’Shadows’ og byder selvfølgelig også på et par musikalske overraskelser.

”Vi aner ikke hvornår vi kommer til at spille sammen igen, men der kommer nok til at gå lang tid. Og derfor har vi også tænkt os at gøre den kommende tour til noget ganske særligt, både for os selv og for publikum. Vi vil holde en kæmpe afskedsfest og både overraske, danse og måske knibe en lille tåre. Der bliver plads til det hele på den her tour. Men festen er stadig det vigtigste for os – specielt ovenpå det seneste halvandet år.” udtaler Stine Bramsen.

Alphabeat har senest spillet et par sommerkoncerter, hvor både publikum og anmeldere så et band i topform og med en vilje til at feste sig helt ud af Corona-skyggen. GAFFA gav 5 stjerner efter én koncert i Tivoli Friheden i Aarhus og kaldte koncerten ”en tiltrængt tur i popkarrusellen” med en ”feststemning som både publikum og band har hungret efter”. Ekstra Bladet så sommerkoncerten på Nibe Festival, gav 4 stjerner og beskrev, hvordan der blev ”skrålet, skålet og danset helt igennem”.

Anders SG udtaler:

”Sidst vi gik fra hinanden, var det med en masse dårlig vibes i bandet. Den her gang er det helt anderledes. Vi glæder os helt vildt til at feste med publikum og feste sammen på scenen. Den ekstatiske fornemmelse vi har oplevet til de seneste sommerkoncerter, vil vi tage med os ind i koncertsalene. Nu skal vi sige farvel til hinanden og til publikum med manér. Vi er klar – vi håber publikum er det samme!”

Alphabeat har været et af Danmarks største popfænomener siden 00’erne og har samlet set solgt over 1.000.000 singler og albums. Popeventyret startede i Silkeborg, da bandet mødte hinanden i gymnasietiden i 2003 og vandt LiveContest DK i 2004. derefter udkom debutsinglen ’Fascination’ (2006) og opfølgeren ’10.000 Nights’ (2007), som for alvor fik etableret Alphabeat på den danske popscene. Singlerne fik også enorm succes i England og rundtom i Europa, mens ’This Is Alphabeat’-albummet (2008) gik direkte på Top-10 på den engelske albumhitliste. Det internationale gennembrud blev fulgt op af flere Guld- og Platinhits fra de to albums, ’The Spell’ (2009) og ’Express Non-Stop’ (2012), og senest har gruppen gjort comeback med det anmelderroste album, ’Don’t Know What’s Cool Aymore’ og kæmpehittet ’Shadows’ (2019). Bandet består af de seks medlemmer: Stine Bramsen, Anders SG, Anders Bønløkke, Rasmus Nagel, Anders Reinholdt og Troels Møller.

Eventet starter klokken:

20:00

Eventet slutter klokken:

22:00

Dørene åbnes ca. klokken:

19:00

Nummererede siddepladser

Ja

Kørestolspladser via:

Inkl. ledsagerbillet. Sælges via Ticketmaster på tlf. 70 15 65 65

Kommende koncerter & events