Fredag, 16. februar 2018 - 20:00

'You Got a Friend' The Music of James Taylor & Carole King

’You’ve Got a Friend’ er en ægte rørende og nostalgisk koncertoplevelse med hele den musikalske arv fra Carole King og James Taylor.

De to venner og samarbejdspartner, hit-mageren Kirsti Manna og den internationalt anerkendte musiker, Jonathan Birchfeld, fanger essensen af venskab gennem musikken i et smukt show, med fremragende musikalske præstationer hele vejen rundt.

Publikum over hele verden har rost Kirstis enestående sangstemme og evner på et flygel – det samme gælder Jonathans vokal og fløjlsbløde guitar, og begge kunstnere bliver ofte sammenlignet med netop Carole King og James Taylor, og med samme kemi på scenen.

I februar 2018 kan du således glæde dig til en perlerække af King og Taylors største hits, fra “How Sweet It Is”, “Carolina in My Mind,” og “I Feel the Earth Move,” til "You Make Me Feel (Like A Natural Woman)” og – selvfølgelig - “You’ve Got a Friend”.

Det bliver en musikalsk rejse med nogle af de største sange nogensinde, fremført gåsehuds-fremkaldende tæt på de oprindelige versioner.

Arrangør: JVB LIVE

Vi ses i ODEON den 16. februar 2018!

Kommende koncerter og events

19/08/2018

Åbningsshow: De 5 papirklip

Odense Koncerthus - Carls Nielsen Salen

20/08/2018

De 5 papirklip

Odense Koncerthus - Carls Nielsen Salen

21/08/2018

De 5 papirklip

Odense Koncerthus - Carls Nielsen Salen

22/08/2018

Koncertmenu - Nattergalen

Restaurant Schiøtz

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Vind et hotelophold for 2