Ekstra show: Anden billetter revet væk

Ekstra show: Anden billetter revet væk

Det tog ikke mange dage før langt størstedelen af billetterne til Andens show i ODEON den 20. februar var væk. Og det på trods af at showet blev sat til salg mindre end to måneder før, at han står på scenen i ODEON. Derfor har Anden givet os mulighed for at sætte endnu et til salg. Det er: ANDEN BRINGER UD – klassisk stand-up med Anders Matthesen, lige til døren.

 

Efter et veloverstået kæmpe jubilæumsshow er Anders Anden Matthesen nu klar til at vende tilbage til klassisk stand up på landets lokale scener. Allerede fra Januar 2019 drager han afsted med en åndssvagt sjov pulje af stand-up udviklet gennem de sidste par år, der endnu ikke har været brugt i et af hans mange shows. Der bliver tale om stand-up i ordets reneste forstand – Anden og en mikrofon – uden dikkedarer.

Andens ekstra show i ODEON den 16. april 2019. Billetsalget er netop begyndt på www.odeonodense.dk

 

 

Det er dog ikke det eneste comedy, som ODEON byder velkommen til. For første gang vil The FBI Comedy Tour gæster ODEON og Odense. Nogle af landets dygtigste komikere vil indtage scenen hele foråret. Første gang, at de indtager scenen den 12. marts vil det blandt andet være den lokale vindere af dette års DM i Stand-up, Phillip Devantier. Læs mere her: https://odeonodense.dk/events/the-fbi-comedy-tour-marts-2019/

Kommende koncerter & events