Uniplate A/S donerer kunst af VESTHOLM til ODEON

Uniplate A/S donerer kunst af VESTHOLM til ODEON

Tusind mange tak!

René Jantzen, som står bag den grafiske full-service virksomhed Uniplate A/S, har valgt at donere et 3 meter højt stykke Doneret billede til ODEONfotokunst til Odeon.

Billedet som bærer titlen ‘ODEA of ODEON’ er skabt af kunstnerparret VESTHOLM som består af Marianne Vesterled og Tue Holmgaard.

I forbindelse med åbningen af Odeons Kunstrute august 2017, blev ‘ODEA of ODEON’ printet på storformatprinter hos Uniplate A/S Grafisk.

Kunstnerparret VESTHOLM er blevet kendt for deres avantgardistiske og grænsefetischistiske fotografiske værker, hvor de fortæller kontrastfyldte historier og kombinerer det absurde og bizarre med det drømmende og erotiske. Under overskriften Personas udforsker og udstiller VESTHOLM visuelle fortællinger om den menneskelige kompleksitet og overvæld af karaktértræk. ‘ODEA of ODEON’ er ingen undtagelse, og det forlyder at hun imod alle odds fandt sit stærke udtryk en kold novembernat i Odeons tomme parkeringskælder.

Siden ophængningen har billedet bragt mange smil på læben, (be)undrende blikke og utallige selfies blandt Odeons gæster, og vi er derfor vanvittig glade over at kunne annoncere, at Odeon nu kan tilføje billedet til vores permanente kunstudstilling.

Odeon takker stort for denne smukke og bemærkelsesværdige julegave til byens kulturhus.

Kommende koncerter & events