ODEON genindfører coronapas

ODEON genindfører coronapas

Fra og med den 12. november 2021 skal du igen vise coronapas, når du besøger ODEON.

Det er igen blevet et krav, at alle gæster i ODEON, som er fyldt 15 år skal fremvise et gyldigt coronapas.  Husk at medbringe en udskrift af coronapasset eller sikre dig, at du hurtigt kan vise det på din telefon.

Vi opfordrer også alle vores gæster i ODEON til at følge de generelle råd, så vi fortsat kan afholde koncerter, shows og foredrag, hvor alle kan føle sig trygge.

Fremvisning af coronapas gælder også ved besøg i vores café og restaurant.

  • Medbring coronapas og ID
  • Kom i rigtig god tid. Tjek i vores kalender, hvornår dørene åbner, for det arrangement du skal til. Se ODEONs kalender her
  • Opdatér dit coronapas og ha’ det klar, når du ankommer til ODEON
  • Informér dem, du skal i ODEON med, om vores retningslinjer
  • Bliv hjemme, hvis du føler dig syg

Med kravet om fremvisning af et coronapas gælder det, at gæster skal kunne forevise dokumentation for enten vaccination, negativ test eller tidligere smitte. Det betyder, at følgende dokumentationsmuligheder gælder som adgang.

  • Første vaccination. Gælder som gyldigt coronapas i perioden fra 14 dage efter første vaccination og indtil 42 dage efter
  • Gennemført vaccinationsforløb. Et vaccinationsforløb anses for gennemført umiddelbart efter den afsluttende dosis
  • Et negativt testresultat fra en antigentest (hurtigtest), der er højst 72 timer gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen er foretaget. En covid-19-test foretaget som en PCR-test gælder i 96 timer
  • Et positivt resultat af en covid-19- PCR-test, der er mindst 14 dage og maksimalt 8 måneder gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget
  • Husk også at medbringe ID i form af pas, kørekort eller sundhedskort. Navnet på indehaveren af coronapasset skal svare til navnet på medbragt ID. Da vi tjekker coronapas ved indgangen til ODEON, kan det være en god idé at medbringe varmt tøj afhængig af vejret.

Vi anbefaler, at du downloader og aktiverer Smittestop app’en hvis du ikke allerede har den.

Du kan læse alle detaljer om myndighedernes regler og retningslinjer på coronasmitte.dk.

Vi håber på din forståelse, så vi kan passe godt på hinanden og få en god oplevelse i ODEON.

Trygge rammer for dit besøg i ODEON

ODEON tager vores gæsters og ansattes tryghed, helbred og sikkerhed meget seriøst, og vi holder os naturligvis løbende opdateret – og følger – de til enhver tid gældende retningslinjer.
Vi har allerede afviklet arrangementer under Covid-19, under gode og trygge rammer og arbejder hele tiden på at optimere, hvor det giver mening.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

 

 

Kommende koncerter & events