Café ODEON Social

Café ODEON Social

Vi gør opmærksom på at Café Social følger ODEON’s ændrede åbningstider. I denne periode vil der ikke være fællesspisning.


OBS. Ønsker du at booke hele caféen til et privat arrangement, skriv da til louh@comwell.com

Hvem er vi?

Café ODEON Social er en café i Odense, og samtidig ét af to spisesteder i ODEON Odense. Hvad enten du har lyst til en omgang morgenmad, frokost eller aftensmad, står vores café og personale klar med åbne arme til at sørge for en hyggelig og behagelig oplevelse.

Hvad er vi?

Vi er lige, hvad du står og mangler. Mangler du en café i Odense, hvor du kan drikke din morgenkaffe og læse dagens avis, et centralt mødested for din studiegruppe eller måske et sted at afholde dit møde, så er Café ODEON Social the place to be. Med andre ord, du definerer rammerne. Faktisk er vi så glade for at komme hinanden ved, at vi hver aften disker op med fællesspisning – et koncept som blev belønnet ved Best of Odense 2017.

Udover fællesspisning, afholder vi også andre hyggelige arrangementer såsom Bingo Banko og kagebuffeter. Du kan altid finde Café ODEON Socials arrangementer i kalenderen.

Hvordan gør vi?

Café ODEON Social har åbent man. – lør. fra 10.00 – 22.00.
Morgenmad serveres fra 10.00 – 12.00.
Frokost serveres fra 12.00 – 15.00 (toast og panini til kl. 17.00).
Aftensmad serveres klokken 17.30 og 19.00.

Morgenmad og frokost består af en række lækre morgenmads- og frokostklassikere (se evt. vores à la carte menu her).

Fællesspisning i Café ODEON Social

Aftensmaden er hvor vores lille café skiller sig ud. Her kører vi nemlig med fællesspisning. Det fungerer således, at den pågældende dags menu serveres af kokken på en tallerken, som man hver især afhenter og tager med til bords. Der spises i to hold hhv. kl. 17.30 og 19.00 og der er god plads mellem de enkelte stole.

Prisen for fællesspisning er 119 kr. pr. voksen, og 59 kr. pr. barn (2-10 år).

Reservation kan ske via formularen på denne side, eller via:
Telefonnr.: (+45) 65 44 11 60
E-mailadresse: bordreservation@odeonodense.dk

OBS. Der kan maksimalt reserveres selskaber à 10 personer online, større reservationer foretages enten via e-mail eller pr. telefon.

Kommende koncerter & events