Café ODEON Social

Café ODEON Social

café odeon social fællesspisning

Ved reservationer forbeholder vi os retten til at tage fuld betaling for det reserverede antal, hvis ændringer i antal ikke meddeles senest kl. 12.00 på dagen for reservationen. Er man ikke mødt op til sin reservation til fællesspisning kl. 17.50, frigiver vi pladsen til gæster uden reservation.


OBS. Ønsker du at booke hele caféen til et privat arrangement, så skriv da til LH@hcaodeon.com.

Hvem er vi?

Vi er Café ODEON Social, ét af to spisesteder i ODEON Odense. Hvad enten du har lyst til en omgang morgenmad, frokost eller aftensmad, står vores café og personale klar med åbne arme til at sørge for en hyggelig og behagelig oplevelse.

Hvad er vi?

Vi er lige hvad du står og mangler. Mangler du en café i Odense C, hvor du kan drikke din morgenkaffe og læse dagens avis, et centralt mødested for din studiegruppe eller måske et sted at afholde dit møde, så er Café ODEON Social the place to be. Med andre ord, du definerer rammerne. Faktisk er vi så glade for at komme hinanden ved, at vi hver aften disker op med fællesspisning – et koncept som blev belønnet ved Best of Odense 2017.

Udover fællesspisning, afholder vi også andre hyggelige arrangementer såsom Bingo Banko og kagebuffeter. Du kan altid finde Café ODEON Socials arrangementer i kalenderen.

Hvordan gør vi?

Café ODEON Social har åbent mandag-lørdag fra 10.00 – 22.00. I perioden
Morgenmad serveres fra 10.00 – 12.00
Frokost serveres fra 12.00 – 15.00 (toast og panini til kl. 17.00)
Aftensmad serveres klokken 18.00 (éngangsservering)

Morgenmad og frokost er som du kender det fra alle andre caféer i Odense, med en række morgenmads- og frokostklassikere (se evt. vores à la carte menu her).

Aftensmaden er hvor vores lille café skiller sig ud. Her kører vi nemlig med fællesspisning. Det fungerer således, at den pågældende dags menu serveres på nogle fade, som senere hen fordeles ud på vores 13 langborde. Her er du/I blevet placeret sammen andre gæster, og I vil nu deles om maden på fadene.

Prisen for fællesspisning er 89 kr. pr. voksen, og 59 kr. pr. barn (2-10 år).

Reservation kan ske via formularen på denne side, eller via:
Telefonnr.: (+45) 65 44 11 60
E-mailadresse: bordreservation@odeonodense.dk

Kommende koncerter & events