Café ODEON Social

Café ODEON Social

Café ODEON Social er ét af to spisesteder i ODEON og emmer af afslappende atmosfære og hyggeligt fællesskab. Hvad enten du har brug for rolige og lyse omgivelser til at drikke din morgenkaffe og læse dagens avis, et centralt mødested for din studiegruppe eller måske et uformelt sted at afholde dit møde står vores café og personale klar med åbne arme til at sørge for en hyggelig og behagelig oplevelse.

Med fokus på bæredygtighed og økologi prioriterer vi lokale råvarer i sæson, da vi tror på, at det giver den bedste smagsoplevelse og kvalitet.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i Café ODEON Social til en kop varm kaffe, et glas kold rosé eller en lækker panini – alt til fornuftige priser. Du kan se vores al la carte menúkort her. 

Åbningstider: mandag – lørdag kl. 10.00 – 17.00.
I forbindelse med kulturevents i huset, kan åbningstiderne for Café ODEON Social variere. Se nedenfor.

Spis i Café ODEON Social inden forestillingen

Når du besøger Café ODEON Social inden en koncert, et show eller forestilling i ODEON, serverer vi en buffet bestående af forskellige forretter og hovedretter med både fisk og kød samt diverse tilbehør. Udvalget af retter vil variere fra dag til dag og er sammensat med omhu ud fra en bæredygtig tankegang om at genanvende mad fra vores konference- og hotelaktiviteter.
Pris for buffet i forbindelse en et kulturarrangement er 129 kr. pr. person.

Vi ser meget gerne, at du bestiller bord forud for dit besøg, hvis du vil sikre dig en plads til spisning. 
Telefonnr.: (+45) 65 44 11 60

Der kan bestilles buffet i Café ODEON Social på foreløbigt følgende aftener:

 

  • Fredag den 4. februar fra kl. 17:30
  • Lørdag den 5. februar fra kl. 17:30
  • Søndag den 6. februar fra kl. 17:30
  • Mandag den 7. februar fra kl. 17:30
  • Lørdag den 26. februar fra kl. 17:30
  • Mandag den 14. marts fra kl. 17.30
  • Tirsdag den 15. marts fra kl. 17.30
  • Onsdag den 16. marts fra kl. 17.30
  • Torsdag den 17. marts fra kl. 17.30
  • Fredag den 18. marts fra kl. 17.30
  • Lørdag den 19. marts fra kl. 17.30
  • Mandag den 21. marts fra kl. 17.30
  • Tirsdag den 22. marts fra kl. 17.30
  • Torsdag den 24. marts fra kl. 17.30
  • Fredag den 25. marts fra kl. 17.30
  • Lørdag den 26. marts fra kl. 17.30
  • Mandag den 28. marts fra kl. 17.30
  • Onsdag den 30. marts fra kl. 17.30
  • Tirsdag den 31. marts fra kl. 17.30

Overskudsmad med Omtanke

I Café ODEON Social serverer vi mad med omtanke. Det er vores mål at forkæle vores gæster med kvalitetsmad produceret med tanke for miljø og vores fælles fremtid.

Omtanke for os handler om at tage ansvar og have tydelige køkkenfaglige holdninger til den måde, vi tilbereder vores mad på, og ikke mindst den måde vi handler på i hverdagen. Det betyder blandt andet, at alle medarbejdere uddannes i vores råvare- og drikkevarepolitik, der tager udgangspunkt i danske råvarer, økologi, dyrevelfærd og bedre råvareudnyttelse.
Vores mål om at handle med omtanke, er ikke blot noget vi siger, men også noget vi gør, og vores ambition om at agere bæredygtigt resulterer helt konkret i flere valg og fravalg hver eneste dag. For eksempel bruger vi ikke jordbær i november, fordi det er udenfor sæsonen, vi serverer ikke foie gras eller tigerrejer på grund af dyrevelfærd, og vi serverer ikke oversøiske vine, da CO2 aftrykket er langt mindre, når vinen har en kortere transportvej.

Vi har bronzemærket i økologi, hvilket betyder at 30-60% af vores råvarer er økologiske. Men det dog er ikke for en hver pris, at vi vælger økologi. For os vægter en bæredygtig tankegang tungere, og vi foretrækker til hver en tid at lave vores bøffer fra en konventionel ko fra Fyn frem for en økologisk fra Australien. Hver eneste dag tager vi kampen op mod madspild. Det gør vi ved at genanvende overskudsmad fra vores dagskonference- og mødeaktiviteter og servere det i nye spændende anretninger i vores buffet i caféen om aftenen. Som en del af Comwell H.C. Andersen producerer vi dagligt store frokostmenuer til både hotel- og konferencegæster. Maden, som bliver tilberedt til vores frokostgæster, anrettes på mindre fade, og vi fylder løbende op, således der altid er friske madoplevelser på hotellet og i ODEON. Den mad, som ikke når at ramme frokostbuffeten bruges selvfølgelig også. Vores dygtige medarbejder i og omkring vores køkken sørger for – gennem stor kreativitet og faglighed – at få selv samme mad til at leve i nye spændende sammensætninger, så vi konstant kan minimere det fodaftryk, vi sætter og tage kampen op mod madspild på daglig basis.
Det er vores ambition, at vi ikke skal lave særskilte buffet-menuer til Café ODEON Social men i stedet udelukkende genanvende den mad, som vi allerede har lagt tid og kærlighed i. Derfor kan du også opleve, at vi har udsolgt af vores buffet om aftenen, og vi opfordrer derfor af samme grund til at bestille bord, så vi bedre kan planlægge den rigtige mængde af mad til alle gæster i caféen.


Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

 

 

Kommende koncerter & events