Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program

Vi kan meget mere...

Du er her

ODEON er mere end møde og konferencefaciliteter. Med flere end 50 store teater- og musikarrangementer om året er ODEON én af Danmarks største kulturudbydere. Alt dette kan vi tilføre til jeres konference.

Vi har alt fra store internationale stjernesolister, store gæstespil inden for opera, ballet og musicals til revyer, klassiske koncerter, børneteater og naturligvis pop- og rockkoncerter.

Hver eneste uge har vi også rundvisninger i huset, som mange gæster køber. På den klassiske rundvisning kommer du rundt i de mest interessante dele af ODEON. Du kan blandt andet opleve husets smukke foyerområde, Store Sal og mange andre steder, som du normalt ikke oplever, når du besøger ODEON som f.eks. koncertgænger.

ODEON rummer også Café ODEON Social – her inviterer vi på fællesspisning hver eneste dag. Måltidet skal være godt og lidt bedre, end man ville kunne lave det hjemme – men det skal ikke være for fint. Man dukker op før kl. 18.00, hvis man gerne vil være med til vores daglige fællesspisning! Caféen har åben alle dage fra kl. 10-22. 

I nedre foyer har vi en lille scene, Byens Scene. Den er oplagt for den lille akustiske koncert, foredrag eller et børneteater. På scenen er det faktisk kun fantasien, der sætter grænsen! Byens Scene er tilgængeligt for alle, så hvis du har en drøm om at underholde et publikum, så har vi scenen.

I ODEON har vi i år 250 aktivitetsdage. 

 

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Brug for hjælp? Kontakt os her