Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program

Rundvisning

Du er her

Hvordan ser Store Sal ud inden kunstnerne indtager scenen? Hvilke sjove historier knytter sig til ODEON og den omfattende byggeproces? Hvor mange kilometer kabel er der brugt i byggeriet, og hvad er tankerne bag arkitekturen? 

Kom med på en rundvisning og se ODEON fra andre nye vinkler. 

OPLEV ODEON

På den klassiske rundvisning kommer du rundt i de mest interessante dele af ODEON. Du kan bl.a. glæde dig til at opleve husets smukke foyerområde, Store Sal og mange andre faciliteter fra en anden vinkel end du gør, når du besøger ODEON som f.eks. koncertgænger.

En af vores dygtige rundvisere fortæller i lette overskrifter om husets historie, arkitektur, kunst og interiør samt de mange muligheder, der er i ODEON. Turen slutter af i café ODEON Social, hvor vi byder på en gratis kop kaffe/the med lidt sødt til.

Rundvisningens varighed:  1-1,5 time

 

VIL I MED PÅ OPDAGELSE I ODEON?

Privatpersoner: Du kan købe plads i en offentlig gruppe på en tur for enkeltpersoner (maks. 20 personer). Rundvisningerne foregår lørdage og søndage kl. 13.00 og kl. 15.00.

Grupper: Du kan komme med på en rundvisning sammen med venner, familie eller kolleger til vores grupperundvisninger.

 

OBS

Ved mindre end 10 tilmeldte tages der forbehold for evt. flytning eller annullering af rundvisning. Dog bestræber vi os på at gennemføre alle rundvisninger.

Der tages yderligere forbehold for, at enkelte områder muligvis ikke kan tilgås grundet koncerter eller andre forberedelser.

Børn skal være ifølge med en voksen over 18 år.

 

Køb billet til rundvisning her: købe billetter nu

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Brug for hjælp? Kontakt os her