Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program

Rundvisning

Du er her

Kære gæst, grundet stor efterspørgsel, er der desværre ikke flere ledige datoer til grupperundvisninger i 2017. Du er velkommen til at høre nærmere ang. en dato i 2018.

Hvordan ser Store Sal ud inden kunstnerne indtager scenen? Hvilke sjove historier knytter sig til ODEON og den omfattende byggeproces? Hvor mange kilometer kabel er der brugt i byggeriet, og hvad er tankerne bag arkitekturen?

Kom med på en rundvisning og se ODEON fra andre nye vinkler.

OPLEV ODEON

På den klassiske rundvisning kommer du rundt i de mest interessante dele af ODEON. Du kan bl.a. glæde dig til at opleve husets smukke foyerområde, Store Sal og mange andre faciliteter fra en anden vinkel end du gør, når du besøger ODEON som f.eks. koncertgænger.

En af vores dygtige rundvisere fortæller i lette overskrifter om husets historie, arkitektur, kunst og interiør samt de mange muligheder, der er i ODEON. Turen slutter af i café ODEON Social, hvor vi byder på en gratis kop kaffe/the med lidt sødt til.

Rundvisningens varighed:  1-1,5 time

VIL I MED PÅ OPDAGELSE I ODEON?

Privatpersoner: Du kan købe plads i en offentlig gruppe på en tur for enkeltpersoner (maks. 20 personer). Rundvisningerne foregår søndage kl. 13.00 og kl. 15.00. Så vil du være sikker på en plads på rundvisningen, så køb billetten allerede nu!

Grupper: Du kan komme med på en rundvisning sammen med venner, familie eller kolleger til vores grupperundvisninger. Hvis du ønsker en grupperundvisning skal den bookes minimum 2 måneder før, så kan vi nemmere imødekomme jeres ønsker.

Da vi får mange henvendelser, kan der være op til 5 hverdages svartid.

Praktisk information

Mødested: Byens Scene. Alle rundvisninger er med rundviser og varer ca. 1,5 time.

Billetter skal købes på forhånd.

Aflysning, ændringer og refusion 
Hvis der i dagene op til en rundvisning ikke er nok tilmeldinger, vil den pågældende tur blive aflyst og tilmeldte deltagere vil blive kontaktet. Vi vil forsøge at finde en anden dato, er dette ikke muligt, kan de købte billetter refunderes. Dog bestræber vi os på at gennemføre alle rundvisninger.

Skulle du derimod selv være forhindret i at bruge billetter, vil disse billetter ikke blive refunderet.

Der kan forekomme ændringer i ruten af hensyn til igangværende produktioner.

Gangbesværede

Da rundvisningen foregår på trapper og flere etager bedes gangbesværede og kørestolsbrugere kontakte ODEON for den bedst mulige oplevelse. 

 

Køb billet til rundvisning her: købe billetter nu

Jul i ODEON

Vi elsker jul

- og vi elsker at have gæster i huset!

Derfor kan du hele december komme i ODEON, til en masse forskellige arrangmenter.

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Brug for hjælp? Kontakt os her