Praktisk information i Odense Koncerthus

Du er her

Nyttig information til vores gæster i huset

Garderobe
Garderobe findes i vores foyer. Garderoberne er bemandet fra én time før forestillingsstart, og det koster kr. 20,- pr. frakke/jakke at benytte sig af dem. 

Af brandsikkerhedsmæssige grunde, er det ikke tilladt at have jakker og store tasker med ind i salen - derfor er der obligatorisk garderobe.

Gebyrer

ODEON og Odense Koncerthus sælger billetter til både egne og andres arrangementer via BILLETnet. Vores gebyrpolitik er identisk med BILLETnets.

Alle billetter tillægges pt. et ekspeditionsgebyr på kr. 20,00. I annoncer, magasiner og på vores hjemmeside oplyses billetpriser inkl. gebyr. På BILLETnets hjemmeside vises prisen af tekniske årsager ekskl. gebyr.
Hvis en forestilling aflyses, refunderes billetprisen, men ikke ekspeditionsgebyret på kr. 20,00. 

Koncertmiddag

Inden alle de store forestillinger i vores koncerthus er der en særlig koncertmenu, som serveres i vores restaurant, der er tilknyttet. Menuen koster 248 kr. for 2 retter, og kan bestilles på tlf.: (+45) 6614 7800.

Parkering
På www.odenseparkering.dk finder du information om mere end 4.000 parkeringspladser i centrum og på havnen. Det er blandt andet muligt at se priser, betalingsperioder og tidsbegrænsninger, og der er livedata for 1.200 pladser.

Allerede den 1.oktober 2016 åbnede der 500 pladser lige under ODEON. På sigt vil der være 1.000 parkeringspladser. Der findes billetautomater ved parkeringspladserne og i p-kælderen.

Kom i god tid
Vi opfordrer publikum til at møde op i god tid. Dørene lukkes præcis ved forestillingens start.

Introduktion før Odense Symfoniorkester
Der er koncertintro i Carl Nielsen Salen før de fleste symfoniske koncerter med Odense Symfoniorkester kl. 18.30. Koncertintroduktionen bliver som oftest holdt af forfatteren til programnoten og varer ca. 25 minutter. Der er gratis adgang for alle, som har billet til aftenens koncert. 

 

Pausedrinks
Har man god tid inden forestillingen, er det muligt at forudbestille pausedrinks og dermed undgå kø. Bestilte pausedrinks bliver markeret med nummer og serveret på de opstillede borde.

Barerne åbner en time inden forestillingsstart. Pausedrinks (øl, vin og vand) kan bestilles og betales i barerne i forhallen og foyeren.

Bemærk, at der kan være enkelte barer, hvor dankort ikke accepteres. Hæveautomat forefindes på hotellet.

For sent ankomne
Forestillingerne i Odense Koncerthus starter præcist til den anførte tid. Dørene til salen lukkes på tidspunktet for forestillingens start. For sent ankomne kan ikke forvente at få adgang til salen, efter en forestilling er gået i gang.

Det er suverænt kunstnerne på scenen, der bestemmer, hvorvidt vores personale må lukke for sent ankomne ind i salen, så reglerne kan variere fra forestilling til forestilling.

Tilgængelighed
Handicappede, som ved billetbestilling gør opmærksom på, at der er behov for én ledsager, kan få sin hjælper gratis med til forestillingen mod forevisning af ledsagerkort. Dog kan der forekomme enkelte arrangører, som ikke ønsker at yde denne service. Der er et begrænset antal ledsagerpladser i vores sale, og der kan derfor være udsolgt. 

Hjertestarter
Der forefindes en hjertestarter i huset.

Toiletter
Publikumstoiletter findes flere steder i huset. Det er gratis at benytte toiletterne.

Rygning
Da Odense Koncerthus er en offentlig bygning, er der rygeforbud i hele bygningen. Forbuddet gælder også E-cigaretter. Rygere henvises til de anviste steder.

Fotografering
Fotografering og videooptagelse under forestillingerne er strengt forbudt.

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner skal være slukket under forestillingerne.

Ubenyttede billetter
Det er kundens eget ansvar at benytte en købt billet. Som det fremgår af billetten, refunderes denne kun i tilfælde af aflysning. Andre årsager, såsom sygdom, vejrlig mv. berettiger ikke til refusion.

ODEON rummer en dagligvarebutik - Netto

Vil I leje vores Store Sal?

Så kontakt Sara Ekknud på: se@odeonodense.dk eller tlf. 4196 3917

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Vind et hotelophold for 2