Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program

THE POP IN POPULAR

Du er her

THE POP IN POPULAR af Malou Reedorf

Foyeren i stueetagen

 

Historien bag billederne, er den stærke selvsikre kvinde. Kvinder, specielt i modeverdenen, bliver portrætteret som smukke objekter der sælger genstande. Billederne tager dette aspekt, men samtidig giver kvinden girl-power.

Malou Reedorf (f. 1989) er en prisvindende odenseaner bosiddende i Italien, hvor hun har sit eget studio. Hun er en komet i europæisk fotografi og vandt i 2014 prisen Årets Europæiske Guldkamera, som gives til den højst rangerende europæiske fotograf under 25 år. I 2015 vandt hun prisen Årets Danske Fotograf.

 Reedorfs fotografier bærer præg af hendes opvækst i Skandinavien med det stærke asketiske og minimalistiske udtryk, som hun elsker at kombinere med en ekstravagant og farverig livsstil. Hun repræsenterer det unge syn på fotografi. I sin arbejdsstil er hun kreativ og teknisk velfunderet, samtidig med at hun er fantastisk velorganiseret. Reedorf er mester i mode- og portrætfotografier. Hun fanger tidens trends og producerer billeder på et højt plan, som man kender det fra modemagasiner. 

Udstillingen rummer i alt 2 fotografier og kan ses i foyeren i stueetagen fra februar 2018 til og med august 2018.

Værker er til salg - kontakt kunstner for nærmere information. 

 Malou Reedorfs udstilling THE POP IN POPULAR kan opleves på KUNSTRUTEN i ODEON

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Brug for hjælp? Kontakt os her