PERSONAS

Du er her

PERSONAS af VESTHOLM v/ Marianne Vesterled & Tue Holmgaard

Stueetagen bag konservatoriesalen

Sansevækkelse, narrativer og modsætninger er elementer, som VESTHOLM arbejder med i deres stemningsmættede fotografier. Genkendelige karak­terer iscenesættes drømmende og surrealistisk, og den visuelle historiefortælling udfordrer samfundets normer og konventioner, såvel som individets øje, sind og perspektiv.

VESTHOLM består af Marianne Vesterled (f. 1975) og Tue Holmgaard (f. 1971) der sammen skaber mode, fetich- og kunstbilleder. Vesterled er uddannet inden for marketing og Holmgaard er grafisk designer. De arbejder begge inden for deres respektive uddannelsesområder. Udstillingen på ODEON er deres første fysiske udstilling, da de hidtil har præsenteret deres kunst på sociale medier, såsom Instagram, Facebook, Tumblr, Pinterest m.fl.

Mødet mellem to udpræget visuelle og drømmende personligheder har gjort, at de i dag er kunstnere. Begge drages de af stemninger og æstetik, og har en tydelig observant og detaljeorienteret tilgang til det billedlige formsprog.

VESTHOLM siger selv om årsagen til at de blev kunstnere: ”I hinanden fandt vi, udover kærligheden, en kreativ symbiose samt en fælles passion for visuel fortælling. Fotografiet definerer subjektivt et øjeblik, og vi fascineres kraftigt af de spændende formidlingsmæssige muligheder, som gemmer sig i denne udtryksform.

Vi elsker intimiteten og fordybelsen forbundet med at dele tanker, idéer og inspiration. Yderligere oplever vi at selve udførelsen af et fotografisk projekt, realiserer en kreativ, mental og fysisk udladning af positiv energi”.

Gennemgående berører deres billedunivers det absurde og drømmende, og de udfordrer bevidst øjet med bizarre og lettere erotiske anstrøg. Billeder stræbsomme efter renhed og balance, tilføres en grad af irrationalitet og elementære modsætninger. En vis realisme er at finde i deres billeder, men trivielle og hverdagslignende situationer antager en surrealistisk form, ved hjælp af et teatralsk billedsprog.

For VESTHOLM er en af de vigtigste og mest fascinerende ingredienser i fotografiet, historiefortællingen og derfor indeholder deres billeder tydeligt narrative elementer. Historierne kredser om mødet mellem kønnene, kulturelle og samfundsmæssige normer samt fantasiens drømmende underbevidsthed.

De ønsker at portrættere menneskelige kompleksitet, og vælger ofte samfundsskabte og genkendelige rolletyper som visuelle formidlere. Løbende gennem den kreative proces, udforsker de yderligere deres egne personaer, samt hinanden som mand og kvinde.

Match Maid

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Vind et hotelophold for 2