Om Venue - Odense Koncerthus

Du er her

Venue type

Koncertsal til koncerter, events og konferencer.

Kapacitet

Der er op til 1.198 siddepladser i Carl Nielsen salen, og afhængig af scenestørrelsen, er der helt ned til 1.138 pladser. Deraf er 104 pladser på korbalkonen.

Load in/out

Load in/out foregår gennem indgangen på bagsiden af bygningen. Her er der tilgang til elevator. Vær opmærksom på, at så snart load in/out er gennemført, skal køretøjerne fjernes.

Parkering

Grundet byfornyelse og ODEONs byggeplads, er parkering begrænset. Derfor henvises lastbiler, busser mv. til parkering på Ruggårdsvej 5-9. Dette kræver dog forudgående aftale, da parkeringsbevis i forruden er påkrævet. Disse udleveres ved ankomst på dagen, af OOs (Odense Koncerthus og ODEON) ansvarlige afvikler.

Rygning

Rygning indenfor er strengt forbudt. Rygeforbuddet gælder også E-cigaretter. Der henvises til udendørsarealer med opsatte askebægre.

Internet

Der er i hele bygningen adgang til gratis WI-FI, ved navn HCA. Der er ingen kode.

Billetter

Ved alle arrangementer med offentlig adgang disponerer Odense Koncerthus og ODEON (OO) over 10 stk. billetter. De arrangementer med offentlig afgang (billetsalg) skal hele billetsalget foregå gennem Ticketmaster. Oprettelse af billetsalg og kontakt til Ticketmaster foregår gennem OO.

I perioden med billetsalg kan der rekvireres salgsoversigt/statistik gennem OO.

Billetter solgt gennem OO har OO ret til at modregne provenu heraf i krav imod lejeren i henhold til denne kontrakt.

Lejer giver samtidig OO transport på provenu af billetter solgt over internettet gennem Ticketmaster, samt dette selskabs salgssteder til sikkerhed for krav i henhold til kontrakten. Retten til modregning samt transport på provenu af solgte billetter dækker tillige evt. ekstra ydelser bestilt af arrangøren efter indgåelse af denne kontrakt.

Presse

Ved alle arrangementer skal der tilsendes pressemateriale f.eks. i form af billeder og korte videoklip (maks. 30 sekunder). Dette skal bruges til promotion på de sociale medier. Derudover skal OO have lov til at tage billeder i løbet af arrangement dagen til samme formål.

Scene

Scenen er 80 cm høj.

Pyroteknik

Gøres der brug af pyroteknik, bedes dette oplyst. Er der brug for brandvagt, er dette for lejers egen regning.

Omklædning

Der står 2 sminkerum til rådighed for lejer uden beregning. Disse indeholder:

 - 4 store oplyste sminkespejle pr. rum med sminkebord og stole

 - Toilet- og badefaciliteter

 - Strygejern og -bræt

Er der behov for yderlige omklædningsrum, er det muligt at leje Odense Symfoniorkesters omklædningsrum. Mulighed for leje af disse er dog ikke garanteret. Der er 1 stort og 1 småt omklædningsrum til kvinder og tilsvarende til mænd. Omklædningsrummene indeholder:

- Oplyste spejle

- Toilet- og badefaciliteter

- Strygejern og -bræt

- Bænke

Tæpper

3 sidetæpper á 5x6 meter

Odense Koncerthus har også en mindre sal med plads til 360 personer. Den sal hedder: Pro Musica

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Vil I leje vores Store Sal?

Så kontakt Sara Ekknud på: se@odeonodense.dk eller tlf. 4196 3917

Vind et hotelophold for 2