Om os

Du er her

Hos ODEON Social går vi meget op i at finde det helt rigtige personale til vores café. Vores personale skal være glade for at være inviteret til gæsternes fest og fast besluttet på at gøre den endnu bedre.

 

Alle passer ind hos os – særligt, hvis du er dig selv! Om dit hår er blåt eller grønt spiller ingen afgørende rolle, det skræmmer os ikke væk. Tværtimod. I ODEON Social arbejder vi i vores eget tøj, da vi mener, at det er med til at give vores gæster en mere afslappet, hyggelig og personlig service. Det er vigtigt for os, at alle føler sig hjemme og bare rolig - vi sørger for, at du får et forklæde udleveret. Hos os handler det bare om at give gæsterne den bedste oplevelse. 

ODEON Social er en del af ODEON, men på alle måder sin egen. Caféen har eget personale og egne måder at gøre tingene på. Her er der plads til masser af gode ideer, forslag til maden eller et slag bordtennis i arbejdstiden.

 

 

 

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Start aftenen med en lækker koncertmenu

2-retters menu pr. person  / 265,- + gebyr

3-retters menu pr. person / 325,- + gebyr

Vind et hotelophold for 2