Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program

Om os

Du er her

Hvad er ODEON?

ODEON er det nye musik-, teater- og konferencehus, der indeholder fire sale, et supermarked, undervisningslokaler, restaurant, bar/lounge, mødelokaler, kontorer, studieboliger og en p-kælder i underetagen. Alt det tilsammen er ODEON.

ODEON er byens nye samlingssted og er blandt de største møde- og eventsteder i Odense. Huset lever med de unge, de gamle og alle de mange ind imellem. ODEON befinder sig ved siden af det gamle Thomas B. Thriges gade i Odense Centrum og klos op ad Odense Koncerthus.  

Her bliver der spillet pop- og rockkoncerter, skuespil, teater, comedy, stand-up, ballet og meget mere. ODEON satser på mangfoldighed og et bredt program. Derfor er programudvalget heller ikke blege for at tænke anderledes - intet er for niche eller småt i ODEON!

Faciliteterne fordeler sig på 32.000 kvadratmeter og er fordelt på syv plan med sammenlagt fire sale. Derudover en femte scene - Byens Scene, hvor alle kan slippe talenterne løs. Her har vi næsten ingen grænser og næsten ingen regler! De eneste krav er muligheder, oplevelser og drømme. Alle kan benytte sig af vores scene og nyde en spontan optræden. 

 

Arkitekturen - Tegnet af C.F. Møller

Visionen bag ODEON er at skabe et kulturelt kraftcenter med fire scener samt Syddansk Musikkonservatorium & Skuespillerskole under ét. Det forskelligartede byrum har inspireret til arkitekturen. Byggeriet er sammensat af en række byhuse, der veksler i højde i harmoni med nabobygningerne. Kulturhuset ODEON har fået karakter af en miniby i byen, idet byhusene er forbundet af overdækkede gader, torve og pladser, der kobler sig på de omkringliggende kvarterer. 

Kilde: C.F. Møller

 

I ODEON er vi mange store kulturinstitutioner under ét tag:

Odense Teater og Syddansk Musikkonservatorium er også en del af kulturhuset, ODEON. Odense Teater flytter ikke fra adressen i Jernbanegade, men har ODEONs teatersal stillet til rådighed. Syddansk Musikkonservatorium rykker fra Islandsgade 2 og ind i de nye moderne øvelokaler i ODEON. For skabe de bedste rammer for de studerende, har ODEON sørget for undervisningslokaler, en helt ny "black-box"-teatersal, der hedder Teatersalen og en koncertsal til Musikkonservatoriet.

 

ODEON er også hjemsted for en række andre beboere. Følgende finder I under "Beboere i huset". 

 

 

Nyt fra Odeon

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Start aftenen med en lækker koncertmenu

To retters menu pr. person/ 298,- inkl. et glas vin eller specialøl

Dessert pr. person/ 80,- inkl. kaffe/te

Brug for hjælp? Kontakt os her