Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program

ODEON-BYGGERIET

Du er her

ODEON-BYGGERIET af Jens Wognsen

Forskellige steder i bygningen

Billederne portrætterer nogle af de forskellige håndværkere, som har været inde over byggeriet og processen fra byggeplads til egentligt byggeri. Wognsen har bevæget sig rundt i byggeriet og taget billeder fra mange perspektiver – han har bl.a. også været oppe i en af kranerne og taget billeder fra luften. 

Jens Wognsen (f. 1971) er en odenseansk freelance fotojournalist, der har taget billeder af ODEON-byggeriet siden begyndelsen i 2014. Han blev i 2013 uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Wognsen er bosiddende i Odense hvor han har sin base og det er hvorfra han dækker hele landet.   

Wognsen fortæller om sin kunst: ”Min passion er at fortælle den gode, nærværende, spøjse og skæve historie. Være nysgerrige, undrende og oplysende”. 

Wognsen har været en del af 100 Fynske billeder - Fyns Stiftstidendes udstilling på Museet for Fotokunst (2012/2013) og Den sidste 35mm på Café Brandts i Odense i forbindelse med Filmfestivallen (2012).

Byggeri ODEON

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Vil du være sponsor?

Har du lyst til at høre mere om mulighederne, kan du kontakte os på odeon@odoenodense.dk

Brug for hjælp? Kontakt os her