ODEON 1 år efter

Du er her

Hjalmer

21. februar 2017 var der for første gang kunstnere på scenen og gæster i Store Sal. En af de kunstnere var den, den gang knap så kendte Hjalmer Larsen. Hjalmer indtog salen med sin fantastiske stemme og modtog et kæmpe bifald. For mange var denne oplevelse helt speciel. Hjalmers stemme mindede utroligt meget om en anden folkekær lokal kunster – nemlig Kim Larsen. Hjalmer Larsen er Kim Larsens næstyngste søn på 21 år. Siden hans debut i foråret har hans karriere taget fart. Hjalmer har nydt stor succes med numre som ”Marie, ”Hjem til en anden” og ”Hvis du går”, som han har turneret rundt i sommeren 2017. 

Hjalmer i ODEON

 

Kunsten er blevet en del af ODEON 

For bare et år siden havde man aldrig troet at ODEON ville blive en del af et kæmpe kunstprojekt. Lige nu kan man opleve værker fra i alt 17 meget forskellige kunstnere. Der kan opleves alt fra malerier, fotografier, glaskunst til junk-art. Det hele kulmineres med en kæmpe udstilling i sommeren 2018, hvor de kendte malerier af Michelangelo fra det Sixtinske Kapel. Husk at det er muligt at benytte sig af kunstruten alle dage fra kl. 10:00-17:00.

 Kunstruten i ODEON

 

ODEON's "eget" Gospelkor

En gruppe som har været en del af ODEON lige fra første åbningsdag, er gruppen Soulsingers. Med hele 6 optrædener i ODEON må de siges, at være dem som har sunget allermest i vores hus. SoulSingers består af 120 mennesker – og sammen præsenterer de et tryllende kor med så høj energi, at du kan mærke det i egen krop.

Et år efter deres første koncert er de nu klar igen til at indtage Store Sal med et helt nyt repertoire. Janne Wind, der er gospelleder og solist for SoulSingers vil med sin 20 års erfaring genopleve gospel – så du kan mærke traditionen i din egen krop.

Koncerten foregår lørdag den 21. april kl. 19.30

Køb billet lige her:

 http://odeonodense.dk/event/gospelkoncert-med-soulsingers

Soulsingers

 

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Vind et hotelophold for 2