Vinfestival: Kjær & Sommerfeldt Road Show 2017

Du er her

Tirsdag, 17. januar 2017

7. marts Kl. 18.00-21.00 er der vinfestival i Odense

En eksklusiv aften – og i den grad en anden oplevelse, end man ellers kan få i ODEON. Byens nye samlingspunkt og Kjær og Sommerfeldt inviterer til en uformel hyggelig aften for alle vinentusiaster. En aften, hvor både nybegyndere og garvede kendere kan være med og gribe muligheden for at se ODEON. Med glas og et smageskema i hånden, bestemmer du selv hvor du starter og hvor du slutter. Og vinene bliver præsenteret og serveret af vinproducenterne selv. Producenterne til vores Road Show kommer fra hele verden, og vil fortælle af hele hjertet om deres passion for vin, mens du smager deres over 150 forskellige vine

Vinsmagningen foregår på 1. sal i ODEON med udsigt over den gamle bydel. Det vil være med mad lavet af Restaurant Schiøtz. Sammen med vinen og udsigten vil der nemlig blive serveret en lækker let tapas, som man kan nyde sammen med vinene.

 

Pris: 269 kr. + gebyr Billetter kan købes fra 17. januar 2017 på http://odeonodense.dk/event/vinfestival-kj%C3%A6r-sommerfeldt-road-show-2017

 

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Vind et hotelophold for 2