Verdens længste juleguirlande

Du er her

Onsdag, 1. november 2017

Julen er en magisk tid. Glædens tid og hyggens tid. Julen er en tid med god mad, gaver og julepynt. Julen er hjerternes fest, lysets fest og, ikke mindst, børnenes fest. Og særligt børn (og barnlige sjæle) skal der til, når ODEON i år vil slå rekorden for verdens længste juleguirlande.

Den stående rekord blev sat i 2015 med en guirlande på 4.815 meter. Men den rekord er ODEON ikke i tvivl om, at de nok skal slå: ”ODEON skal i rekordbogen – det skal vi da,” siger kulturchef Sara Ekknud.

ODEON opfordrer alle til at hoppe med på guirlande-vognen og komme i gang med lim, saks og papir. Det bliver et projekt med fokus på fællesskab, julehygge og en masse julesjov.

Vi åbner et juleværksted fra den 18. november kl. 10, hvor man hver dag frem til den 22. december kan komme og lave guirlande med os. Men man må også meget gerne lave guirlande hjemme, i skolen eller i børnehaven og så komme ind med det i ODEON. Det står også de deltagende frit for at bruge deres eget papir – og alt lige fra avispapir til gavepapir kan bruges. Bidrag til guirlanden kan afleveres hver dag i tidsrummet 10-22 i Café ODEON Social.

Fra d. 1. november kl. 12 vil der være mulighed for at hente materialer i ODEONs foyer (så længe lager haves). Lyreco har skænket sakse og lim og Clausen Grafisk og Rosendahls har doneret papir til projektet.

Den endelige guirlande vil være færdig og klar til opmåling d. 22. december, men allerede fra d. 18. november vil de første guirlandestykker blive hængt op i ODEON og være med til at sprede julestemning. Guirlanden vil være udstillet i ODEON d. 23.-30. december, så alle kan komme ind og nyde synet.

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Vil I leje vores Store Sal?

Så kontakt Sara Ekknud på: se@odeonodense.dk eller tlf. 4196 3917

Vind et hotelophold for 2