Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program

Teknisk fejl igen skyld i evakuering af ODEON

Du er her

Tirsdag, 22. august 2017

På beklageligvis måtte ODEON igen i dag evakueres i forbindelse med den tidlige forestilling på Life’s a Fairytale. Det skete cirka en halv time inde i forestillingen, da brandalarmen gik i gang.

På samme måde som ved gårsdagens evakuering var de cirka 1.500 gæster, som primært bestod af skolebørn og deres lærere, hurtigt ude, og brandfolkene kunne hurtigt konstatere, at alarmen igen i dag blev aktiveret på grund en teknisk fejl i en enkelt branddetektor.

Hos ODEON beklager man de gener, som evakueringen har medført for gæsterne.

-  Vi er rigtig ærgerlige over, at vi igen i dag har været nødt til at evakuere salen, men vi løber ingen risiko, når det kommer til sikkerhed. Vi sætter alle vores teknikere i gang umiddelbart efter forestillingen i dag for at løse problemet, siger Sara Ekknud, Kulturchef i ODEON.

Ligesom ved gårsdagens evakuering blev gæsterne hurtigt ledt ind i salen igen, da fejlet var fundet og alarmen slået fra. Alligevel ærgrer det festivaldirektør Peter Bøgholm, at det skete igen.

- Vi er kede af, at vi igen i dag blev nødt til at lægge en ufrivillig pause ind i showet på grund af evakuering. Heldigvis fandt man hurtigere fejlen i dag, så det var til mindst mulig gene. Jeg ved, at ODEON er mindst lige så ærgerlige over det, som vi er, og at de gør alt hvad de kan, for at løse problemet, siger Peter Bøgholm.

De kommende forestillinger vil blive gennemført helt som planlagt. 

Nyt fra Odeon

Vil du være sponsor?

Har du lyst til at høre mere om mulighederne, kan du kontakte os på odeon@odoenodense.dk

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Brug for hjælp? Kontakt os her