Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program

SPIS! ODEON

Du er her

Tirsdag, 17. januar 2017

Gastronomi, kunst og kultur møder hinanden på en ny og unik måde, når ODEON og SPIS! Odense Food Festival inviterer et begrænset antal gæster til det eksklusive arrangement “SPIS! ODEON” torsdag den 23. februar.

Gæsterne bydes til bords på scenen direkte under det imponerende scenetårn - et af Danmarks to største - af fem af byens dygtigste restauratører: Restaurant Under Lindetræet, mmoks, Oluf Bagers Gård, Restaurant Fynboen og Restaurant Skovbakken, som tryller en hemmelig menu frem, der kan nydes med en kurateret vinmenu og helt lokale mikrobryg fra Schiøtz, - ODEONs husbrygger.

Kunst og mad mødes i en smuk symfoni

Gæsterne kan se frem til en aften krydret med overraskelser, - som fine, små kulturelle og kunstneriske indslag fra nogle af Odenses dygtige kunstnere, der afspejler den brede palette af scenekunst, som ODEON kommer til at byde på i fremtiden.

Kultur avler kultur

Sara Ekknud, Kulturchef for ODEON og Odense Koncerthus, er glad for samarbejdet med SPIS! Odense Food Festival:

“Vi er glade for, sammen med SPIS! Odense Food Festival, at kunne løfte sløret for det her spændende og eksklusive arrangement. Det kommer til at bliver noget helt nyt, som ikke er set i Odense før, og vi glæder os over at være en del af det”, fortæller Sara Ekknud.

Tine Gudrun Petersen, direktør og stifter af SPIS! Odense Food Festival supplerer:

“Hos SPIS! Odense glæder vi os over at være en del af det blomstrende kulturliv i Odense, og vi er især glade for at have indgået samarbejdet med ODEON. Jeg er overbevist om at samskabelse mellem forskellige kulturinstitutioner løfter kulturlivet i Odense til gavn for alle”, siger Tine Gudrun Petersen.

SPIS! ODEON

“SPIS! ODEON” finder sted den 23. februar i ODEON. Billetterne sættes til salg tirsdag den 17. januar på www.spisodense.dk

Kontakt

Sara Ekknud, Kulturchef, ODEON og Odense Koncerthus, Tlf. 41 96 39 17 / se@odeonodense.dk

Tine Gudrun Petersen, direktør og stifter, SPIS! Odense Food Festival, Tlf. 28 18 09 99 / tine@spisodense.dk

Majken Jaussi, Projektkoordinator, SPIS! Odense Food Festival, Tlf. 22 87 09 07 / majken@spisodense.dk

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Start aftenen med en lækker koncertmenu

To retters menu pr. person/ 298,- inkl. et glas vin eller specialøl

Dessert pr. person/ 80,- inkl. kaffe/te

Brug for hjælp? Kontakt os her