"SEBASTIAN MED BAND" I ODEON DEN 25. NOVEMBER

Du er her

Tirsdag, 3. april 2018

Sebastian, født Knud Torben Garkow Christiansen, gæster ODEON med band den 25. november 2018 klokken 20.00.

Han startede sin karriere tilbage i 1960'erne, og har igennem sin  karriere skrevet flere succesfulde musicals, heriblandt "Mastodonterne".

For første gang siden 2012 samler Sebastian nu et band omkring sig, for at drage på Danmarksturne – og den 25. november er det den store sal i ODEON, der lægger brædder til legenden og hans fantastiske musikalske univers. 

Det har været et kæmpe ønske for både spillesteder og publikum igen at kunne opleve denne side af Sebastian og nu bliver det endelig muligt. 

Sebastian har gennem hele karrieren været kendt for at arbejde med landets skarpeste musikere - og hans livebands gennem årene har alle været
sublime og altid i stand til at finde nye vinkler på de mange fantastiske sange.

Sådan bliver det også denne gang, hvor det håndplukkede hold bl.a. tæller gamle samarbejdspartnere som bassisten Michael Friis og guitaristen Nils Henriksen.

Omdrejningspunktet for koncerten til efteråret efteråret bliver højdepunkter fra Sebastians enorme sangkatalog – suppleret med nye sange fra 2017-albummet ”Sange til drømmescenariet”. Sebastians længe ventede studiealbum, der ved udgivelsen gik direkte ind som nummer 1, på listen over de mest solgte i Danmark.

 

Billetpris: fra 385 kr.

Køb dine billetter her.

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Vind et hotelophold for 2