Rundviser: Vil du vise vores smukke hus frem?

Du er her

Torsdag, 1. juni 2017

 

2-4 rundvisere søges til ODEON. Dine største og vigtigste arbejdsopgave bliver: At vise vores hus frem. Vi er nemlig så stolte over resultatet, så vi vil så gerne have, at der kommer en masse ind og ser vores hus. Du kommer til at arbejde i et ungt team, og vil få ansvar fra dag 1. Du vil primært komme til at arbejde i weekenden og i ferier, så derfor er det vigtigt, at du er indstillet på det. Du vil have to rundvisninger, når du er på vagt, så du får en vagt på ca. fem timer.

 

 

 

Du vil selvfølgelig få en masse viden om ODEON af os, men vi har en forventning om, at du er godt kendt i Odense – både lidt historisk, lokalt og kulturelt. Du skal derfor også være initiativrig, serviceminded og positiv. Har du gå-på-mod, kan du tænke selv, og brænder du for koncerter og events? Så er det nok DIG, vi søger! Og hvis du kan tale flydende engelsk, så bliver vi utrolig glade!

 

Vi søger folk på min. 20 år og med en ren straffeattest. Erfaring er ikke et krav, men en absolut fordel.

 

Send en kort video, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvorfor du netop fortjener at hoppe i skjorten hos os! Hvis ikke du har lyst til det - så smid en ansøgning og CV til odeon@odeonodense.dk.

 

 

 

Vi kan ikke garantere et bestemt antal timers ansættelse, da det afhænger af vores arrangementer, men vi forventer at kunne tilbyde 2-3 vagter af 3-5 timer pr. måned (i vores lavsæson vil der dog være færre)

 

 

 

OBS: Ansøgningsfrist: d. 1. august 2017. Ansøgere får svar, så snart alle ansøgninger er læst. Ansættelses start vil være fra midt august, hvor der vil være uddannelsesdage.

 

 

 

 

 

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Vind et hotelophold for 2