P-kælder åbner den 1. oktober 2016

Du er her

Torsdag, 1. september 2016
Den 1. oktober åbner p-kælderen med 500 parkringspladser, og det markeres med en åbningsfest. I kælderen udstiller bilentusiaster veteranbiler, og bliver du sulten og tørstig, kan du snuppe en hotdog og lidt vådt til ganen i pølsevognene. På gaden bliver åbningsdagen markeret med biloptog ført an af musikanter fra Odense skole- og ungdomsorkester. P-kælderåbningen er den første store milepæl i omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade, som frem til 2020 omdannes fra trafikeret vej til aktiv og levende bydel. Den 28. juni 2014 lukkede gaden for al biltrafik, og ca. to år og tre måneder senere er vi nu klar til at åbne p-kælderen. I løbet af efteråret går byggearbejdet i gang over jorden, hvor nye bygninger og byrum skyder op. I området omkring Fisketorvet, I. Vilhelm Werners Plads og Albani Torv begynder arbejdet med den sydlige del af p-kælderen, som med tiden forbindes med den p-kælder, som åbner den 1. oktober. Når hele p-anlægget står færdigt, rummer det i alt ca. 1.000 p-pladser.
 
Kilde: Fra gade til by

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Vind et hotelophold for 2