Opdatering: status på juleguirlanden

Du er her

Fredag, 15. december 2017

Guirlanden bliver længere og længere. Mon vi slår rekorden for verdens længste juleguirlande? 

Vi har pr. dags dato nået 3.477 meter.

Vores juleværksted i ODEON åbnede den 18. november, hvor børn og barnlige sjæle siden har lavet og afleveret guirlande. Værkstedet har åbent hver dag fra kl. 10-17.

Værkstedet blev stablet på benene med et mål om at slå den nuværende rekord for verdens længste juleguirlande. Denne lyder på 4815 meter. I den forbindelse fortæller Sara Ekknud, Kulturchef i ODEON, ”Jeg har som barn altid gerne villet have en rekord i Guinness Rekordbog. Her i juletiden synes jeg det kunne være hyggeligt at have et juleværksted, hvor målet netop er at slå rekorden for verdens længste juleguirlande.”

Udover det, har projektet et velgørenhedsformål – Spar Nord donerer nemlig 25 øre pr. guirlande ring, som ubeskåret går til Julemærkehjemmene. ODEON afslutter værkstedet den 22. december, hvor sløret løftes for hvor lang guirlanden er blevet og hvor mange penge der doneres til Julemærkehjemmene. 

Guirlande - ErnaGuirlande på gulvet

Nyt fra Odeon

Vil I leje vores Store Sal?

Så kontakt Sara Ekknud på: se@odeonodense.dk eller tlf. 4196 3917

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Vind et hotelophold for 2