ODEONS Sangklub: Vil du synge med os?

Du er her

Onsdag, 20. juni 2018

Jeg indrømmer det – jeg elsker at synge. Højskolesangbogen har jeg selv et særligt forhold til. I min familie synger vi altid en højskolesang eller to til runde fødselsdage og ved andre særlige lejligheder – ligesom jeg er barn af en skole med morgensang. Så er det ligesom sagt inden, at vi kommer videre med den her nyhed. Derfor var valget ret let: ODEON skal have en Sangklub. ODEON vil derfor gerne invitere jer ind og synge med os fra den 24. september 2018.

 

Alle er meget velkommen i vores Sangklub, det foregår en række mandage henover efteråret og vinteren. Vi har inviteret syv kendte fynboer ind i ODEON – kriteriet har været, at de skal have noget på hjertet. Og så skulle de selvfølgelig have lyst til at være med. Og hvorfor skal vi så synge sammen i 2018 og 2019? Hvorfor ikke – jeg mener bare, hvis ikke ODEON skal have en sangklub, hvem skal så?

 

Vi starter alle mandagene klokken 16.30. Det foregår hver gang på Byens Scene, og det vil være ganske gratis at deltage. Så det er bare at komme ind, og have en hyggelig time med os andre.  Eftermiddagens gæst skal udvælge seks/syv sange med udgangspunkt i Højskolesangbogen, men andre sange må også meget gerne vælges. Vi synger sammen sangene og hører begrundelsen for valget af sange. 

 

Så allerede nu, så synes jeg, at du skal sætte et kryds i kalenderen. Hvis du altså vil være med til at synge nogle gode sange i hyggeligt samvær.

 

 

24. september 2018: Rektor fra SDMK Claus Skjold Larsen

22. oktober 2018: professor Johs. Nørregaard Frandsen

19. november 2018: Kunstner Jens Galschiøt

10. december 2018: Tidl. minister og godsejer Britta Schall Holberg

14. januar 2019: Politidirektør Arne Gram

14 februar 2019: Biskop Tine Lindhardt

18. marts 2019: Rådkvinde Susanne Crawley og rådmand Søren Windell

8. april 2019: Redaktionschef Peter Hagmund

 

 

Vi ses til en række hyggelige eftermiddage i ODEON.

  

Vh Sara, kulturchef

 

 

 

Ps. Min yndlingssang er: Jeg elsker den brogede verden!

 

Nyt fra Odeon

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Vind et hotelophold for 2